Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Manžel oznámil své ženě: Jsi těhotná! Její šok natočil na video

Manžel překvapil svou ženu.
7. srpna 2015 | 10:56

Manžel překvapil svou ženu. Prozradil jí, že je těhotná. Udělal těhotenský test, a to bez jejího vědomí potom, co byla uprostřed noci na záchodě a nespláchla. Okamžik, kdy o tom řekne své ženě, se Sam rozhodl natočit na kameru. Jeho žena Nia byla zaskočená a nadšená. Rozhodli se ukázat video na YouTube.

Jeden šťastný manžel se už dvakrát dozvěděl o tom, že je jeho žena těhotná běžným způsobem. Takže když získal podezření, že by mohlo přijít třetí dítě, rozhodl se otočit karty.

Sam Rader a jeho žena Nia se setkali na střední škole v Texasu. Dnes mají dvě děti a sdílejí své životy na kanálu YouTube. Když se Sam rozhodl překvapit svou ženu s dobrou zprávou o novém přírůstku do rodiny, neváhal ani chvíli s tím, že tento okamžik chce ukázat na internetu. 

„Toto ráno jsem měl velké plány,“ zašeptal Sam na kameru na začátku videa, které už vidělo skoro půl milionu lidí. Stál v koupelně a mluvil velice potichu, aby jeho žena neslyšela, co dělá. „Měl jsem velký sen: oznámit těhotenství opačně, a to své ženě, chtěl jsem se o tom dozvědět dřív než ona. A minulou noc, kolem půl druhé, když jsem byl v práci, mi náhodně napsala zprávu, že má zpoždění dva týdny. Vím, že chodí každou noc na záchod a nesplachuje po sobě, protože nechce vzbudit děti,“ řekl Sam. A protože měl už po noční šichtě v práci, měl možnost se k záchodu dostat ještě předtím, než Nia ráno vstane a spláchne. „Teď jsem tady a jsem tak vzrušený.“

Když se přiblížil k záchodu s močí, připustil možnost, že ve vzorku nemusí být žádné těhotenské hormony kvůli smíchání s vodou, ale i přesto byl odhodlaný to zkusit. „Vážně doufám, že je těhotná.“ Sam vyndal test a nabral vzorek moči ze záchodu. Sledoval, jak se čárka mění na růžovou, a odhalil, že Nia opravdu čeká dítě. Potom, co si utříbil své myšlenky, opustil koupelnu a šel do kuchyně, kde už Nia podávala snídani dětem. 

Autor: youtube
Sam to chvíli protahoval. Nia se ho několikrát zeptala, proč chodí kolem kuchyně a natáčí ji. Pak začal mít narážky. „Nedala by sis víno? Pravda, vlastně nemůžeš pít.“ Nia byla stále zmatenější z jeho chování a řekla mu, že si nemůže být jistá tím, že je těhotná, protože si zatím neudělala test. Sam řekl své ženě, ať mu sáhne do kapsy, kde měl použitý test.

„Ty jsi přinesl domů pozitivní test? Ty jsi ale ňouma,“ řekla mu Nia. „Jsi směšný… ty jsi těhotný?“ Jedno z jejich dětí řeklo: „Tati, ty jsi těhotný, ale jenom maminky můžou být těhotné!“ Sam trval na tom, že test je opravdový, a Nia se vyděšeně zeptala, jestli to myslí vážně. „To není fér,“ říká Nia, jelikož měla plány, jak to svému manželovi řekne. Na stránky rodiny se můžete podívat ZDE.

Pár teď plánuje, že bude průběh těhotenství natáčet a zveřejňovat rovněž na YouTube. 

Autor: mat