Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neuvěřitelné! Panic (32) už má za sebou 75 schůzek, na druhé rande s ním žádná žena nešla

Mitz byl už tak zoufalý, že se zkusil seznámit prostřednictvím televizního pořadu. Bohužel ani tenhle pokus nevyšel.
11. května 2015 | 06:00

Není ošklivý, hloupý ani úplně chudý. Přesto ve svých dvaatřiceti letech ještě stále nemá ženu, a navíc je panic. Ne však proto, že by snad čekal na tu pravou. Sex mu prý už opravdu chybí. Ženy s ním ale poté, co ho poznají, už nechtějí mít nic společného.

Tenhle mladík momentálně zaplňuje internetové stránky po celém světě. Dvaatřicetiletý panic má totiž za sebou už desítky neúspěšných pokusů navázat vztah a nic nenasvědčuje tomu, že by se to v nejbližší době změnilo. Internetoví uživatelé mají několik teorií o tom, proč Mitz dosud neuspěl.

Problém není v tom, že by se s ním ženy nechtěly sejít. Na schůzce byl už  pětasedmdesátkrát. Každá schůzka ale byla vždy s jinou ženou. Žádná z nich se s ním totiž už podruhé nechtěla sejít.

Mitz, který se narodil v Londýně, o svém soukromí a smůle na ženy vyprávěl v programu First Dates (První schůzky), který se vysílá na britském televizním kanálu Channel 4. Doufal, že právě rande v televizi jeho smůlu prolomí. Jenže doufal marně. Ani tahle žena se s ním nechtěla znovu potkat.

Mladý muž si ale za to může víceméně sám. Během večera totiž své společnici, atraktivní brunetce, téměř celou dobu lhal o tom, jaký je borec, a že je dokonce profesionální hráč golfu.

Pak ale prozradil pravdu. Že je i ve svém věku stále ještě panic. V devětadvacetileté Sarah to okamžitě vzbudilo podezření. Začala tušit, že tenhle muž asi nebude tím pravým. Když se pak od něj navíc dozvěděla, že byl už na tolika schůzkách, ale nikdy z toho nic nebylo, věděla, že tady skutečně není něco v pořádku. A byla to právě ona, kdo to dal jasně najevo. Když se jí její nápadník zeptal, které rande bylo její nejhorší v životě, odpověděla, že "právě tohle".