Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Video s malým chlapcem vám vžene slzy do očí! Takhle pohřbíval svou rybičku

Ztráta milovaného kamaráda bolí...
22. dubna 2015 | 06:00

Rozloučit se s milovaným domácím mazlíčkem, který byl vaším věrným kamarádem, není nikdy lehké. Nezáleží na tom, zda to byl pejsek, kočička, králík nebo papoušek. Podívejte se, jak se se ztrátou své zlaté rybičky vyrovnal malý kluk. Jeho odhodlání a následný nefalšovaný smutek vás dojmou.

Všichni víme, že nikdo není nesmrtelný. Ani zvířátka, která nám doma dělají společnost. Jenže děti – bez ohledu na to, kolikrát viděly Lvího krále – nejsou na tuhle skutečnost připravené.

Podívejte se, jak poslední rozloučení se svým mazlíčkem zvládl malý klučina. Ten ze začátku projevil obrovskou statečnost a odhodlání, když svou mrtvou rybku, kterou držel v maličkých dlaních, několikrát něžně políbil.  

Pak ji odnesl k záchodové míse, vhodil ji do ní, naposledy se s ní pohledem rozloučil a hrdinně zmáčkl splachovadlo. Ve chvílích, kdy rybička naposledy "zakroužila" ve  vodním víru a pak nenávratně zmizela v útrobách kanalizace, mu ale zřejmě začalo docházet, že svého rybího kamaráda už nikdy neuvidí.

V ten okamžik mu do očí vhrkly slzy a on dal průchod všem svým emocím. Maminka měla očividně co dělat, aby ho uklidnila. Doufejme, že teď už má tenhle chlapec v akvárku nového přítele, který mu dělá jen samou radost.

Emotivní video se rázem stalo hitem internetu!