Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Příběh Ondřeje: Partnerka mi utekla s mužem, kterého jsme si vzali do trojky

Ondřej se na trojku těšil. Nakonec se mu to ale pěkně vymstilo
27. února 2015 | 06:00

Začalo to jako pouhá touha po novém zážitku. Ondřej (35) se svou partnerkou Anežkou (25) chodil dva roky. Oba dva bavilo zkoušet v posteli nové věci, a tak se postupem času propracovali až ke trojce. Anežka razantně odmítla, že by měla v posteli další ženu, pouze z čiré žárlivosti. Ondřej ale po tomto sexuálním zážitku tolik toužil, že přistoupil na to, že si dají trojku s mužem. „Kdybych věděl, jak to dopadne, raději bych jedno takové dobrodružství oželel,“ začíná vyprávět svůj příběh.

Myslel jsem si vždycky, že jsme měli s Anežkou skvělý vztah. V posteli nám to klapalo, v normálním životě to taky fungovalo bez nějakých větších problémů. Ale hlavně v té posteli jsem měl pocit, že jsme se skutečně našli... Bavily nás stejné věci, oba dva jsme byli naprosto otevření téměř všemu. Když jeden přišel s nějakou novinkou, druhý ji rád přijal.

Začali jsme takovými drobnostmi, jako jsou pouta, páska přes oči, pokračovali jsme s hračkami, hráli jsme spolu hry, role, měli jsme sex snad na každém možném veřejném místě. A najednou jsem měl pocit, že bych konečně mohl zrealizovat své odvěké přání, a to dát si trojku. Anežka prostě pro to byla jak stvořená! V posteli šikovná jako žádná a představa, jak jsme tam ve třech, mě rajcovala.

Chtěl jsem pro ni to nejlepší

Nenápadně jsem na to furt narážel, abych viděl její reakci. Netvářila se vůči tomu tak zamítavě. Tak jsem pokračoval dál a najednou jsme se dohodli, že do toho teda půjdeme. Její jediná podmínka byla, že to nebude ženská. Je totiž dost žárlivá. Na to jsem přistoupil. Chtěl jsem pro ni jen to nejlepší, aby si to hlavně užila maximálně ona.

A začal problém, jak toho chlapa najít. Měl jsem pár tipů, ale prostě mi přišlo lepší, když toho třetího najde ona. A to byla fatální chyba! Nejdřív teda prskala, jakože by to snad měla být moje povinnost, když tolik po té trojce prahnu, a tak. Nakonec jsme se dohodli, že budeme hledat oba. Ale jí se očividně myšlenka budoucího sexuálního zážitku tolik zalíbila, že začala hledat poměrně aktivně.

Našla jsem ho!

Jednoho krásného dne, ve středu to bylo, mi volá a celá nadšená vypráví, že ho našla. No super! Moje první myšlenka v tu chvíli byla, hlavně ať ho nemá většího, to bych asi nedal. Představila mi ho jako Aleše, kterému je dvaatřicet, docela pěknej, vysportovanej, o něco vyšší než já. Že je to prý kamarád přítele její kamarádky – nebo co. To mi v tu chvíli bylo docela fuk.

Dohodli jsme se, že hned v pátek zajdeme někam do baru, kde si dáme nějakého panáka, popovídáme si a uvidíme, jestli to vůbec s ním půjde, jestli tam mezi námi třemi přeskočí nějaká jiskra. A když jo, tak půjdeme rovnou ke mně a bude. Když jsme se sešli, trochu se mi ulevilo. Vypadal docela jako sympaťák, ale žádnej oslnivej krasavec to nebyl.

Cestou domů...

Anežka neměla nikdy problém se s kýmkoliv dát do řeči a zapovídat se, takže večer pěkně plynul, bavili jsme se a najednou koukám, že s tímhle Alešem začíná flirtovat. Trochu mne to znervóznilo, a když odešel na záchod, ptám se jí, co to dělá. Odvětila, že to je součástí celé té naší hry, a ať se prý přidám. Jo, proč ne.

Po nějakém čtvrtém panáku jsme měli všichni takové různé narážky a začalo mezi námi houstnout erotické napětí. Najednou jsem si uvědomil, jak mi Anežka položila pod stolem ruku mezi nohy, stejně jako Alešovi. To mě dostalo. Rychle jsme zaplatili a vydali se domů.

Už cestou to bylo parádní. Ovšem co za smršť se pak událo v posteli, to snad ani nebudu popisovat. Prostě jsme si to všichni tři maximálně užili. Tolikrát jsme ji oba během noci přivedli na vrchol, že nevěděla, čí je. Stejně tak ona nás. A za tu dobu jsme se sebe s Alešem ani nedotkli. Prostě to fungovalo.

Nežárlíš? Nemáš mě rád! 

Asi měsíc po naší trojce začala být Anežka nějaká divná. Zatímco jindy mi furt psala a volala, najednou nic. Když jsme spolu mluvili, tak se mi snažila předhazovat, že nechápe, jak mi mohlo nevadit, že na mě, jeho holku, sahá jiný chlap. Že ona by se zbláznila, kdyby na mě nějaká jiná chmatala. 

Že ji prý asi nemám dostatečně rád, když mi tohle nevadilo. Myslel jsem, že se zblázním, když mi to říkala! Jak si to mohla myslet? Vůbec jsem to tak nebral. Naopak mi dělalo radost, že jí se to líbí a má z toho potěšení. To ona ale nedokázala pochopit. Prostě se zabejčila a měla pocit, že to, že jsme vzali do trojky druhého chlapa, je můj nedůkaz lásky.

Hořký konec

Nakonec se ale uklidnila a vypadalo to, že se vše vrátilo do starých kolejí. Fungovalo nám to, Anežka byla zase ta usměvavá, veselá, bez problémů a zářila jak měsíček na hnoji. Asi po dvou měsících od té trojky přišla, že si se mnou musí vážně promluvit. To spočívalo v tom, že se se mnou chtěla rozejít. Protože jí prý nevěnuji dostatek pozornosti, že se na mě nemůže spolehnout a že vlastně jediný důvod, proč jsem s ní setrval tak dlouho, byl právě ten sex.

Totálně mě to položilo, vůbec jsem to nečekal. Jak to, že to teda neviděla dřív, jakej jsem idiot, když je o tom teď tak bytostně přesvědčená? Že jí prý otevřel oči Aleš, se kterým po trojce byla dál v kontaktu... Prý jí během dvou dnů dal více než já za poslední rok. Že je vůči ní ohleduplný, zajímá se o ni, což já jsem prý nikdy nedělal. Já jsem teda rozhodně ten pocit neměl. Navíc mi nikdy nic neřekla. I když ona tvrdí, že mi to říkala několikrát a že furt naznačovala.

S odstupem času jsem si uvědomil, že jsem ji asi opravdu bral tak trochu jako jistotu. Po půlroce od našeho rozchodu se prý k němu nastěhovala a teď jsou jeden velký šťastný pár. Já si můžu maximálně tak lízat rány a rozhodně vím, že do trojky už nikdy nepůjdu. Leda se dvěma ženskejma a budu doufat, že má přítelkyně nebude lesbička a neuteče mi jako Anežka.