Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Neuvěříte! Američanka je přesvědčená, že se její mrtvá matka převtělila v balónek

Alessandra tvrdí, že ví, že tenhle balónek je ve skutečnosti její matka, která se za ní vrátila, aby nebyla smutná.
1. února 2015 | 07:01

Ze ztráty svojí matky, která byla zabita, když se pokoušela vyloupit obchod ze zbraněmi, se nemohla Texasanka Alessandra Korine dlouho vzpamatovat. Vše se změnilo v moment, kdy ve větvích stromu uviděla zachycený fialový nafukovací balónek...

"Vím, že to může lidem znít divně, že by se moje mrtvá matka mohla vrátit na svět jako balón, ale je to pravda. Je to ona. Cítím její duši. Nevěřil jsem v reinkarnaci, dokud se tohle nestalo. Jsem šťastná, že mám mámu zpátky," říká mladá žena z Texasu.

Ta byla z tragické ztráty své matky, ke které došlo loni v květnu, tak zničená, že nechtěla vidět nikoho z rodiny, ani přátel. Zavřela se v koupelně, odkud nevycházela. Odemkla jen manželovi, který jí denně nosil jídlo a vyprané prádlo.

Jednoho dne ale oknem spatřila balónek, který se zachytil ve větvích stromu, který stál opodál. A najednou věděla, že to je její reinkarnovaná matka.

Alessandra tvrdí, že ví, že tenhle balónek je ve skutečnosti její matka, která se za ní vrátila, aby nebyla smutná.
Autor: stuppid.com

"Za prvé byl světle fialový, což byla oblíbená barva mé maminky, a za druhé uvízl na stromě. A moje matka milovala šplhání po stromech, často tam ale uvízla," řekla Korine serveru Stuppid.com*. "Museli jsme několikrát volat hasiče, aby jí odtamtud dostali!"

A protože i v minulosti trávila Alessandra s matkou hodně času, bere ji i teď všude s sebou. I na nákupy a dokonce i na jógu. Jenže balónek pomalu splaskává. Přesto nemá obavy, že by matku znovu ztratila.

"Myslím si, že vzduch se do balónku znovu vrátí," tvrdí optimistická Korine. "Moje máma je bojovník. Znovu získá víc vzduchu. Nevím sice jak, ale jsem si tím jistá."

Autor: red