Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Tomáš: Zamiloval jsem se do ženy, která je stejně stará jako moje matka!

Tomášova přítelkyně je jen o pár měsíců mladší, než je jeho matka.
19. ledna 2015 | 06:00

Ženy nemají problém pochlubit se tím, že si nabrnkly zajíčka. Nám se ale podařilo získat exkluzivní a otevřené přiznání muže, který se bláznivě zamiloval do o generaci starší ženy.

„Aby bylo jasno. Nikdy v životě jsem neměl starší ženu, takže z oidipáku mě nikdo podezírat nemůže. Přesto jsem se zamiloval a tvrdím, že ona je moje osudová, ať si o tom myslí, kdo chce, co chce,“ tvrdí pětatřicetiletý Tomáš. A kolik že je jeho lásce? Za dva roky šedesát.

Až po uši se stydlivkou

Tomáš rozhodně není případ zajíčka, na kterého si políčila žena, která ví, kam se svět točí. Naopak. Ona se dlouho jejich vztahu bránila. „Je to moje kolegyně z práce a první jiskra přeskočila na loňském vánočním večírku. Protancovali jsme večer a byla s ní neuvěřitelná sranda,“ vypráví mladý muž. Vzhledem k tomu, že byl momentálně nezadaný, začal se starší kolegyní flirtovat o sto šest. „Ze začátku jsem si říkal, že o nic nejde a jen se pobavíme, ale ona mi do postele neskočila. Pozval jsem ji na kafe, pak na druhé, třetí a až skoro po půlroce jsme spolu měli sex. Ten rozhodl a já v tom lítal až po uši,“ vypráví Tomáš.

Zatažená ruční brzda

A zamilovávala se i kolegyně, ale ne tak lehce. „Měla z toho hrůzu. Asi jí víc než mně docházelo, o kolik je starší, pořád řešila, co na to moji kamarádi a rodina, a dokola líčila děsivé scénáře, ve kterých jsem ji opouštěl s krásnou mladicí,“ směje se Tomáš, kterému to ovšem bylo srdečně jedno. Po několika nevydařených vztazích byl konečně šťastný a věk bral jen jako nepodstatné číslo. Dost netypický mužský postoj, nemyslíte? Zvlášť když jeho milá slavila narozeniny jen o pár měsíců později než jeho vlastní máma. Byla stejný ročník.

Na happy end si budeme muset počkat

Dost dlouho Tomášovi trvalo, než svou milou přesvědčil, aby jejich vztah zveřejnila. „Musel jsem ji prosit, přesvědčovat, dokazovat… Ale dělal jsem to rád. Chápu ji, ale udělám všechno pro to, abych si ji udržel. Měl jsem spousty mladých holek, ale žádná nebyla tak úžasná, zábavná, vtipná, chytrá, prostě úžasná. Věřím tomu, že spolu zůstaneme,“ uzavírá své vyprávění a oči mu září. Je jasné, že momentálně je zamilovaný až po uši. Snad jim to opravdu vydrží.






Autor: red