Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Příběh matky a dcery: Máme děti se stejným mužem!

Dokud se něco podobného nestane právě vám, zní to všechno neuvěřitelně
14. prosince 2014 | 06:00

Story, které někdy přinese skutečný život, by nevymysleli ani v Hollywoodu. Tento příběh začínal celkem banálně: mladý kluk se zamiloval do půvabné třiačtyřicátnice. Až po uši. A ona do něj taky. Pak se všechno změnilo a začalo drama.

Poslouchal okolí
Milena byla opravdu i po čtyřicítce sexy ženská. Věděla to o sobě a ani po rozvodu neměla nouzi o nápadníky. „Když jsem se rozvedla, měla jsem krátký vztah se stejně starým mužem, ale nevydrželo to. Potom jsem potkala Adama. Bylo mu sedmadvacet a z obou stran to byla láska na první pohled,“ vzpomíná Milena a pokračuje: „Neviděla jsem v tom překážky. Byla jsem volná, on taky, věkový rozdíl nám ani jednomu nevadil. Dospělé dceři jsem ho ale nepředstavila. Na to jsem se necítila. Scházeli jsme se u něj.“ Vášnivá láska pokračovala bez překážek asi rok. „Potom jsem začala cítit, že Adam nějak couvá. Uhodila jsem na něj. Prý o všem mluvil s kamarády i rodiči a  všichni mu náš vztah rozmlouvají. Prý to nemá perspektivu a on plánuje rodinu, děti… Byla jsem naprosto otřesená,“ říká Milena. Zápletka ale měla teprve přijít.

Autor: Shutterstock.com


Mladší kočka? Dcera!
Milena má dceru Vilmu. Krásnou holku, šikovnou a vyhledávanou kadeřnici. S matčiným milencem nebyli nikdy oficiálně představeni, ale po nějaké době Vilma mámu s přítelem potkala náhodou na ulici. „Je fakt, že se mi moc líbil. Matka mi jen tak mlhavě nadhodila, že někoho má, ale nic bližšího. Nakonec mi přiznala, že s ním chodí už několik měsíců a že ho moc miluje. Přála jsem jí to, ale v koutku duše jsem i trochu záviděla,“ říká Vilma. V té době neměla ani tušení, že i ona se zalíbila Adamovi. Od té doby, co ji viděl, mu ležela v hlavě. „Osobně si myslím, že to nebyli kamarádi, co mu náš vztah vymlouvali. Kluk si jen uvědomil, že by mohl mít mladší partnerku. Tak mě pustil k vodě a začal chodit s Vilmou. Ani jeden z nich mi nic neřekl. V té době jsem zjistila, že jsem těhotná. O Vilmě a Adamovi jsem ještě nevěděla a rozhodla jsem se, že si dítě nechám. Vydělávala jsem dost a potraty neuznávám,“ vysvětlila své rozhodnutí Milena.


Dvě v tom
To, že čeká dítě, své dceři ani bývalému milenci neřekla. „Byla jsem ve čtvrtém měsíci, s Adamem už dávno po rozchodu, když za mnou Vilma přišla. S pláčem mi řekla, že si začala s mým bývalým. Že je jí to moc líto, ale prý jí řekl, že jsme se stejně už rozešli… Udělalo se mi zle, ale Vilma je moje dítě a nechtěla jsem jí ublížit. O tom, že jsem v jiném stavu, jsem jí neřekla. Zato ona za měsíc přišla s tím, že by si chtěla Adama vzít, že budou mít miminko. To už bylo opravdu nad mé síly. Nevím, jak jsem zvládla říct a neomdlít u toho, že je to legrace, že já jsem taky těhotná a že je to jako z filmu.“ Kdo je otcem dítěte, ale Vilmě skutečně neřekla.


Těžké rozhodování
„Měla jsem možnost to oběma vyklopit a zkazit jim život, nebo ho zkazit sobě. Trpěla jsem jako zvíře. Na potrat už bylo pozdě a vlastně jsem ho stejně i přes to všechno nechtěla. Oni se vzali a mně se narodila druhá holčička. Rodině jsem řekla, že otec není důležitý, že to byla vlastně náhoda, že jsem se ve slabé chvilce spustila se svým dlouholetým kamarádem. Ale jméno jsem neřekla ani v porodnici,“ pokračuje Milena. Vilmě s Adamem se narodila taky dcerka. Milena sice chodí k psychologovi, ale z nejhoršího je venku.

Autor: Shutterstock.com


Jsou to moje děti a vnouče!
„Víte, je to strašně těžké. Ale na druhou stranu, nejít na potrat bylo moje rozhodnutí a Adam o tom nic nevěděl. Teď jsme s dcerou obě maminy, bydlíme kousek od sebe a děti prakticky spolu vychováváme. Myslím, že jednou přijde chvíle a já někomu z rodiny všechno řeknu. Že moje mladší dcera a vnučka jsou ve skutečnosti nevlastní sestry. Zatím mě k tomu ale nic bezprostředně nenutí. Takže je možné i to, že si tohle šílené tajemství vezmu s sebou do hrobu,“ dodává sexy „starší“ mamina. A k tomu ještě jen tak mimochodem zmiňuje, že navázala vztah s ovdovělým, laskavým mužem, kterému její malá dcerka už říká táta. To, že dokonce chystá v lednu svatbu, zatím nikomu z rodiny neřekla. Prý aby to nezakřikla. Po tom, co zažila, se není co divit…

Autor: rie