Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Matka nabízí 17letou sexy dceru k adopci, má jí už plné zuby

Fotografie
24. listopadu 2014 | 12:50

Vzdávají se svých dětí v porodnici, odkládají je do babyboxů... Ženy zkrátka někdy své potomky nechtějí, ať už je k tomu vedou jakékoliv pohnutky. Nebývá ale zvykem nabízet k adopci téměř dospělou dceru. Když si už ale se svým nezvedeným potomkem nevíte rady, uchýlíte se k zoufalým činům. Stejně jako Melinda Baker.

"Ma dcera je děvka nejvyššího řádu. Šňupe kokain, má problémy s alkoholem. Snažila jsem se ji zkrotit, ale marně. Po nocích pašuje do svého pokoje starší muže a láhve s tvrdým alkoholem," říká Lacyna matka Melinda Baker, která je ze své dcery už naprosto zoufalá.

"Nachytala jsem ji, jak dělá striptýz přes webovou kameru. Sebrala jsem jí počítač, ale ona už druhý den měla v pokoji jiný. Nakonec jsem to už nevydržela a řekla jsem jí, že jestli nepřestane vyvádět, dám ji k adopci," dodává Melinda.

2172612:gallery:true:trueJenže jak se dalo předpokládat, nezbedná dcera si z mámy příliš těžkou hlavu nedělala. Měla z ní jen legraci. A když se měli ve škole fotit na každoroční třídní tablo, nechala se zvěčnit v bikinách s cedulí ADOPTUJTE MĚ PROSÍM. Fotky pak poslala mámě e-mailem se vzkazem: "Možná ti to pomůže se mě zbavit, děvko!"

"To byla už ta poslední kapka. Ta malá čubka si myslí, že když je roztomilá, může své mámě říkat děvko. Tak jsem ji teď opravdu nabídla k adopci. Doufám, že se dostane do nějaké příšerné rodiny, kde ji svážou a seřežou ji tak, že si nebude moct sednout. Snad jí zůstanou na zadku jizvy, aby si to pamatovala," doufá zoufalá Melinda.

A co na to říká její dcera? "Každý, kdo mě přijme, bude lepší než moje máma," říká Lacy. "Ta mi klidně může vylízat p.... Doufám, že dostane AIDS a umře." Vskutku povedená dceruška...

Autor: red