Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Živý Ken plešatí! Zákrok za čtvrt milionu mu má vlasy vrátit

26. listopadu 2014 | 12:23

Za sebou má už dvacet operací, za které utratil už více než čtyři miliony korun. Přesto není se svým vzhledem pořád spokojený. Teď ho nejvíc trápí vysoké čelo. Proto se Rodrigo Alves (30) rozhodl podstoupit další neobvyklý zákrok.

Lékaři mu injekčně aplikovali do pokožky na hlavě jeho vlastní kmenové buňky. Šílený stevard je tak první osobou ve Velké Británii, která tenhle zákrok podstoupila. Celá procedura trvala jen čtyři hodiny a nyní Rodrigo tvrdí, že jsou už vidět první výsledky.

"Změny jsem začal pozorovat už po dvou měsících. Na hlavě mám spoustu nových krátkých vlasů. Je to úžasné! Měl jsem opravdu slabé vlasy a navíc mi na čele čím dál tím víc ustupovaly. Ale teď se mi vrací zpět mílovými kroky," prohlásil Brazilec, který žije v Londýně.

Po dvanácti operacích vypadá Rodrigo Alves jako obživlý plastový panák, ale přesto není se svým vzhledem stále spokojený.
Autor: Instagram/Rodrigo Alves
Svým vzhledem posedlý Brazilec tvrdí, že nemá žádný vzor, kterému by se chtěl podobat. Zkrátka prý jen touží být dokonalým. Má dokonce i ručně malované oční čočky.

Za sebou má už dvacet operací, které ho v přepočtu vyšly na neuvěřitelné čtyři miliony korun. V posilovně by totiž nikdy nedosáhl efektu, se kterým by byl spokojen. Musel proto vyhledat pomoc plastických chirurgů. Kromě běžných plastickým zákroků podstoupil i operaci čelistí, paží a nechal si vložit implantáty do nohou a břicha, aby se mohl pyšnit sexy cihličkami.

I přesto ale Rodrigo tvrdí, že s estetickými úpravami nikdy neskončí, protože sám se sebou asi nikdy nebude spokojený. A jediné, po čem v životě opravdu touží, je dokonalá tvář.