Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zhubla 95 kilo za 15 měsíců! Přítel jí řekl, že je tlustá na sex

5. listopadu 2014 | 06:00

Byla to jejich první společná dovolená, na které chtěli romanticky oslavit jednoleté výročí. Když se však tehdy jedenadvacetiletá dívka před přítelem svlékla a on uviděl její přetékající břicho, odmítl se s ní milovat. V té době Paige vážila už více než 150 kilogramů.

„Bylo to tak strašně moc ponižující, když mi můj přítel řekl, že mu mé břicho překáží. Ale zároveň mi to dalo impuls k tomu, abych konečně s mojí váhou něco udělala,“ přiznala mladá žena.

Ta byla obézní už od dětství. V té době jí její nadváha nějak moc nepřekážela. „I když jsem během rodinné grilovačky zlomila lehátko, když jsem si na něj sedla, jen jsem se tomu zasmála,“ vzpomíná Paige.

Ta byla pravidelnou návštěvnicí fast foodu, kde si vždy dávala dva dvojité burgery, velké hranolky a všechno to zapila kalorickým mléčným koktejlem. V průběhu dne byla schopná vypít i několik litrů kolového nápoje!

Když jí bylo 20, její BMI index dosáhl čísla 57 a hrozily jí vážné zdravotní potíže. Loni na jaře jí lékaři řekli, že je enormně obézní a hrozí jí srdeční infarkt. Navíc ji důrazně varovali, že když nepřestane pít sladké perlivé nápoje, vypadají jí i všechny zuby!


„Byla jsem pořád hrozně unavená, při jakékoliv námaze jsem se zadýchávala. Když jsem šla třeba na autobus do práce, tak jsem si během cesty musela udělat hodně přestávek. Když jsem konečně přišla do práce, kapal ze mě pot a můj make-up mi stékal po tváři. Bylo to hrozné,“ svěřila se Paige deníku The Mirror.

Po fiasku na dovolené s přítelem v červenci 2013 se Paige rozhodla, že zhubne. Rozešla se s ním a začala držet dietu. Nejdřív zkoušela pít jen ovocné a zeleninové šťávy, ale trpěla nepříjemnými vedlejšími účinky - vypadávaly jí vlasy, měla žaludeční křeče. V té době se z ní stala emocionální troska.


„Po třech měsících jsem se rozhodla hubnout zdravěji,“ vysvětlila Paige, která pak dalších osm měsíců konzumovala pouze malé porce zdravého jídla. Navíc každý den ušla několik kilometrů pěšky. V květnu 2014 vážila neuvěřitelných 76 kilo!

Od té doby však zhubla ještě víc. „Nikdy předtím jsem se necítila lépe. Myslím, že každý, kdo se cítí nesvůj ve vlastním těle, by s tím měl něco udělat,“ dodala Paige, která po zhubnutí přišla o mnoha kamarádek, které začaly žárlit, že se pozornost mužů teď obrací na krásnou Paige, která se ztracenými kily nabrala sebevědomí a ráda vystavuje své sexy tělo na odiv.
Nakonec se Paige projedla až ke 150 kilům.
Autor: profimedia.cz