Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Panictví na prodej! Muž (52) draží svou počestnost, přihazovat mohou ženy i muži

Dvaapadesátiletý Andy Smith si myslí, že konečně nadešel ten správný čas na to, aby zažil svůj první sex.
13. prosince 2014 | 12:55

S prvním sexem se nemá spěchat, říká se. To si zřejmě vzal k srdci i dvaapadesátiletý pracovník zábavního parku, který si dal opravdu na čas. Teď si ale myslí, že je etn nejvhodnější okamžik dát svému panictví sbohem. Rozhodl se však pro poněkud netradiční cestu. Svou poctivost chce Andy Smith prodat zájemci s nejvyšší nabídkou.

Určitě vás hned napadne, proč Andy se svojí první sexuální zkušeností tak dlouho otálel. On má pro to ale své logické vysvětlení.

"Vím, že je divné být panicem v mém věku, ale poté, co jsem odešel ze střední školy, jsem se vrhl do práce v zábavním parku. Tvrdě jsem pracoval na tom, abych se vypracoval z pouhého kluka pro všechno, na hlavního asistenta stánku s potravinami a nakonec získal svou vysněnou funkci průvodce návštěvníků našeho parku. Někdy se to zkátka tak stane, že se zaměříte na kariéru a zapomenete na sex," prozradil serveru Stuppid.com Smith.

Kamarád, který v zábavním parku pracuje jako hudební producent souhlasil, že bude jeho agentem. Aukce bude probíhat on-line. Zájemcům stačí, když na jeho e-mail pošlou nabídkou v amerických dolarech a on jim zpět zašle formulář, který stačí jen vyplnit a podepsat.

Vítěz bude vyhlášen v červnu s tím, že k samotné aksi má dojít 11. července, kdy Andy slaví své narozeniny. Chce se nechat zabalit do dárkového papíru a pak nechat šťastným výhercem slavnostně rozbalit.

"Raději bych o svoji poctivost přišel s mužem. ale žena je taky v pohodě. A je mi jedno, jak vypadají. Vydražitel se se mnou zkrátka bude moci pomilovat," dodává Andy, který přiznává, že má sexuální orientaci.