Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Neonacista zuří! Jeho přítelkyni oplodnili spermatem od černocha

Fotografie
29. září 2014 | 12:30

Tomu se říká fatální chyba! Mladou ženu, která je spolu s partnerem příznivkyní neonacismu, totiž omylem oplodnili spermatem od afroamerického dárce. Jde vážně o spiknutí, jak si rozzuřená maminka myslí?

"Neonacistická komunita mě teď mezi sebou nechce. Moje dcera je nechutný malý míšenec se rty paviána. Skončí v pekle, protože není čistá. Ale i tak ji část mě miluje, protože je to pořád napůl člověk a je to moje dcera, ale není to zkrátka dobré," argumentuje nesmyslně šílený příznivce tohoto zavrženíhodného hnutí.

Jeho přítelkyně, Molly Cram, která byla omylem oplodněna spermatem od "ghetto monkey" (což je rasistická nadávka pro Afroameričany), chce teď před sperma bankou, která chybu udělala, zapálit kříž. 

Sperma banka svoji chybu uznává. Za politováníhodný omyl se Molly písemně omluvili a poslali ji zpět i peníze za zákrok. Ona je však přesvědčena o tom, že lahvičky zaměnili úmyslně. Výslovně si totiž objednala sperma bělocha.

"Vím, že šlo o tajné spiknutí! Teď ale poznají, co je to bílá síla. Zapálený kříž bude jen začátek," prohlásila zfanatizovaná mladá žena.

Oba mají zkrátka ve svých názorech jasno. A stejně tak i my. Nejlepší by bylo co nejrychleji jim dceru odebrat, protože s těmihle rodiči ji rozhodně šťastný život nečeká!

Autor: red