Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejhorší noční můra! Muž se po operaci probudil v růžových krajkových kalhotkách

Fotografie
20. září 2014 | 12:20

Obrovský šok a ponížení zažil mladý muž, když se na lůžku z narkózy probudil oblečený do dámských krajkových tang. Nemocnici teď žaluje za těžkou duševní újmu.

"Můj klient se na kolonoskopii dostavil v normálních boxerkách, po anestezii se ale probudil v dámských krajkových tangách. To, co mu žalovaná strana provedla, je daleko za hranicí jakékoliv slušnosti," prozradil Wallsův právník britskému deníku Daily Mail.

Jeho klient, dvaatřicetiletý Andrew Walls, podstoupil běžný zákrok v nemocnici Delaware Surgery Center. Vše proběhlo bez komplikací, až na to, že když se pak na lůžku probudil z narkózy zjistil, že má na sobě místo svého prádla sexy krajkové kalhotky v růžové barvě. Byl to prý pro něj šok, ze kterého se stále nemůže vzpamatovat.

Je víc než pravděpodobné, že mu tohle "překvapení" připravil někdo z personálu, protože byl v té době zaměstnancem nemocnice. Dotyčný ale zřejmě netušil, co tímhle žertíkem způsobí.

Zostuzený Walls totiž podal na zařízení žalobu a požaduje odškodnění za úmyslnou morální újmu a za ušlý zisk. Po celém incidentu totiž podal výpověď.