Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čínský vysokoškolák vyměnil přítelkyni za nový iPhone

29. září 2014 | 12:30

Touha po technických vymoženostech moderního světa je někdy opravdu velká. Vyprávět by o tom mohl chudý vysokoškolský student, který klidně prodává svou přítelkyni, jen aby si mohl pořídit nový iPhone 6.

Číňané jsou svojí láskou k nejnovějším technickým novinkám pověstní. Zdaleka ne všichni si je ale mohou dovolit. Kreativita jim ale nechybí... Snaží se proto vymýšlet všemožné způsoby, jak si na ně vydělat.

Všechny ale asi předčil student, který se kvůli nedostatku financí rozhodl sdílet svou přítelkyni s kýmkoliv, kdo za tuto službu bude platit v hotovosti. A to jen proto, aby si mohl koupit iPhone 6.

Před univerzitu, kde studuje , se postavil scedulí v ruce. Nabídka zněla jasně! "Sdílím přítelkyni". Stanovil ale jasná pravidla: "randění, hraní her, společné sezení v knihovnách a třídách či společná večeře. Nic víc ... A žádné podrazy!".

Neuvěřitelné je, že přítelkyně údajně s bizarním návrhem souhlasila. Dokonce mu dovolila uveřejnit i její životopisné údaje, informace o výšce a váze. A také její profily na sociálních sítích.

Touha po technických vymoženostech moderního světa je někdy opravdu velká. Tenhle chudý student klidně prodává svou přítelkyni, jen aby si mohl pořídit nový iPhone 6.
Autor: reprofoto INT