Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šokující příběh! Její otec i manžel se nechali přeoperovat na ženy

25. července 2014 | 14:30

Tyhle "tři Grácie" spolu zažívají bouřlivé dámské jízdy. Na tom by nebylo nic divného, kdyby nešlo o dceru s otcem a manželem. Oba muži totiž přišli na to, že se cítí být ženami.

Říká se, že každá žena si hledá kopii svého otce a toho si i potom vezme. U jedenadvacetileté Angličanky Lleahan Perry, která teď žije ve Francii, to ale platí dvojnásob. Její manžel i otec totiž podstoupili operaci, díky které se stali ženami.

Lleahan bylo patnáct let, když jí nevlastní otec Stephen (45) řekl, že se rád převléká do ženských šatů. A jen o několik roků později jí i její snoubenec Christopher (22) oznámil, že chce žít jako žena.

Někoho jiného by to možná dokonale odrovnalo. Lleahan se ale s touhle neobvyklou situací vyrovnala poměrně lehce. "Myslím, že když se nad tím zamyslíte, je to docela divné. Můj táta je transsexuál a stejně tak i můj manžel. Ale funguje nám to skvěle," říká.

Všechny tři teď společně tráví mnohem víc času. "Užívám si to a hrozně ráda chodím s oběma za zábavou. Je to jako vyrazit si ven s holkama," dodává. Nevadí jí dokonce ani to, že bude mít doma místo manžela kamarádku. "Řekl jsem Christopherovi, že ho miluju bez ohledu na to, čím je. Je to člověk, se kterým jsem prostě ráda."

Protože o Christopherově změně pohlaví zatím moc lidí neví, rozhodli se snoubenci, že se na svatbu obleče jako muž.
Autor: Facebook/Lleahan Perry