Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zbláznil se!? Sexy model se nechal celý potetovat, chce být slavný

28. července 2014 | 15:00

VIDEO: Svůdné oříškové oči a pohled, z něhož se každé ženě roztřesou kolena. O tomhle muži zřejmě ještě uslyšíte. Kanadský model Vin Los se totiž chce stát "nejslavnějším mužem na světě". A neváhal se kvůli tomu nechat celý potetovat.

Tenhle mladík má vážně dokonalou vizáž, jenže takových kluků s krásnou tváří jsou tisíce. Proto se Vin Los rozhodl k radikálnímu kroku. Na tvář, a nejen tu, si ve snaze "ovládnout" celý svět, nechal vytetovat spoustu náhodných slov.

Ano, i když to vypadá jen jako čáranice propiskou, jde o skutečné tetování na a nejen slova napsaná propisovacím perem. Přesvědčí vás o tom video, kde sám Vin navlhčeným hadříkem odstraňuje maskovací make-up a odhaluje tetování pod ním, které už je samozřejmě nesmývatelné.

Spousta lidí ale nechápe výběr slov, která už navždy budou "zdobit" jeho tvář.  SLAVNÝ přes celé čelo, VINEN mezi obočím, KŘIČ MÉ JMÉNO na tváři a samozřejmě SEX BOMBA na klíční kosti. A by toho nebylo málo, nechal si na vyholenou hruď vytetovat něco jako chlupy.

"Jako model jsem chtěl vytvořit obraz, který přesně zapadá do současné populární kultury. Miluji vše, co je vzrušující a neobvyklé," říká Vin když vysvětluje, jak k nápadu na zajímavé vyzdobení těla vlastně přišel. Tvrdí, že jsou jeho návrhy "úmyslně ošklivé", aby se lidé probrali z jejich každodenní letargie a začali si "hrát s estetikou designu".