Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Půl miliónu za plastiky! Šílená žena se mění v Kim Kardashian

17. července 2014 | 06:00

Dluží už všude, kam se podívá. U dveří jí denně zvoní věřitelé. Přesto už plánuje, že si v blízké době nechá operativně zvětšit pozadí, aby se populární hvězdě podobala ještě víc. Claire Leeson (24) tohle všechno prý dělá kvůli šikaně v dětství.

"Byla jsem ve škole obětí šikany ze strany spolužáků. Každý den na mě pokřikovali, že jsem ta "nejošklivější věc, která kdy na světě žila" a také, že bych "měla zabít sama sebe". Trvalo mi dlouhé dva roky, než jsem si uvědomila, že tomu tak ve skutečnosti není," svěřila se mladá žena televizi ITV v pořadu This morning.

Posedlá touhou vypadat jako Kim začala být v roce 2009 poté, co si při sledování její reality show uvědomila, že má stejný počet sester jako Kardashian. A od té doby investuje všechny finance jen do svého vzhledu.

Claire Leeson (24) je touho po tom vypadat jako Kim Kardashian doslova posedlá.
Autor: Facebook.com, Twitter.com
Během pěti let tak už utratila v přepočtu více než půl miliónu korun za zákroky a procedury, které jí mají pomoci přiblížit se co nejvíce podobě jejího idolu. Za sebou má už zvětšení prsou, pravidelně si nechává bělit zuby, prodlužovat vlasy, modelovat nehty a aplikovat nástřik, aby vypadala opáleně. Spoustu peněz jí stojí i make-up, doplňky, boty a oblečení.

Styl Kim Kardashian zkrátka není levnou záležitostí. O tom by čtyřiadvacetiletá Londýňanka Claire Leeson mohla vyprávět. Jak sama přiznává, je "až po uši v dluzích". Denně jí chodí upomínky, které však ignoruje, u dveří zvoní exekutoři.

Claire Leeson (24) je touho po tom vypadat jako Kim Kardashian doslova posedlá.
Autor: Facebook.com, Twitter.com
"Samozřejmě chodím do práce, ale neplatí mi dost... Za všechno proto platím debetními kreditními kartami. Jsem ve velkých dluzích. Každý měsíc si říkám, že začnu všechno splácet, ale jakmile mi peníze přijdou na účet, začnu přemýšlet o tom, co bych si mohla nechat udělat, abych se zase o kousek víc podobala Kimmy," prozradila Claire.

Teď se třeba chystá nechat si konečně zvětšit pozadí vlastním tukem odsátým z různých částí svého těla. Zatím totiž musí nosit speciální vycpávku vyrobenou na zakázku. A to zkrátka není ono.

"Když vypadám jako Kimmy, tak mám pocit, že jsem nedotknutelná. Cítím, že mě nikdo a nic nemůže zastavit, a já konečně mohu udělat něco pro sebe," tvrdí. "Cítím se neskutečně silná... A mám pocit, že mám konečně dost sebedůvěry na to, abych sama sebe milovala trochu víc."