Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jako z hororu! Mrtvá babička poslala selfie z posmrtného života

13. července 2014 | 06:00

"Selfíčka" hýbou světem! Focení sebe samých propadly nejen náctiletí, ale i celebrity a světoví státníci. A jak to tak vypadá, lákají i bytosti, které už dávno nejsou mezi živými.

 

"Když jsem zapnula telefon, vyděsila jsem se, uviděla jsem tvář své mrtvé babičky. Měla na krku něco, co vypadalo jako had, a celý obrázek vypadal, jako by ho někdo fotil spárou, jakoby to bylo focené trhlinou látky, která odděluje živých od mrtvých," tvrdí Gina Mihaio, Rumunka, která věří, že jí babička chtěla ze záhrobí kontaktovat, proto poslala svou vlastní selfie fotku.

Babička nás prý prosí o pomoc. "Vzala jsem to k věštci, který mi řekl, že mi babička posílá vzkaz z druhé strany. Ten had kolem krku je symbolem toho, že je za nějaké hříchy na druhé straně trestána. Tím, že nás kontaktovala, nám říká, že pokud se za ni budeme modlit, tak zachráníme její duši," tvrdí její vnučka.

Takhle Ginina babička vypadala ještě když žila.
Autor: reprofoto Youtube/Europics (CEN), dailymail.co.uk
Ta fotku mrtvé babičky našla ve svém telefonu. Stará žena ale zemřela dříve, než si vnučka mobil pořídila. Je proto vyloučené, aby šlo třeba o nějakou náhodnou fotografii, který vznikla ještě za jejího života.

Rumuni jsou velmi pověrčiví, každý rok celý jeden den vaří a pečou a jídlo pak odnesou na hřbitov jako oběť duchům zemřelých. Na konci dne je pak jídlo rozdány chudým. Jenže rodina Mihaiovic jídlo poslední roky nenosila.

"Kněz nám řekl, že nyní musíme čtyřicet dní nosit milodary, abychom se omluvili za to, co jsme promeškali. Chceme jí pomoci a její duši zachránit," dodává další příbuzná Florica Mihaio.

Do kostelů v Scurtesti na jihovýchodě země se nyní hrnou stovky věřících, kteří chtějí duši zesnulé ženy pomoci modlitbami.

Příbuzní jsou přesvědčeni, že okolo krku má zemřelá hada, který symbolizuje nějaký hřích.
Autor: reprofoto Youtube/Europics (CEN), dailymail.co.uk