Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Hádka dvou živoucích barbín: Přou se, která je barbínovatější

10. července 2014 | 09:10

VIDEO: Zapomeňte na Valerii Lukyanovu, internet ovládla nová "panenka Barbie". A na rozdíl od té původní je prý Ukrajinka Alina Kovalevskaya (22) skutečně celá přírodní. Možná i proto se obě nenávidí. A takové to dřív byly kamarádky.

Video dvaadvacetileté Ukrajinky, která stejně jako její rivalka pochází z Oděsy, zhlédli na internetu už tisíce lidí. A těm je mnohem sympatičtější, než Lukyanova. Alina je totiž přirozenější a především inteligentnější. Studuje psychologii a sociální práci na Oděské univerzitě. A na rozdíl od Lukyanovy, podle které je rodinný život vůbec to nejhorší, co člověk může v životě zažít, touží po dětech a rodině.

Ale i když jí denně kontaktují desítky mužů, ona prý čeká na "skutečného Kena". Měřítkem ale není jen vzhled. Touží po chlapovi, který bude nejen krásný, ale také vzdělaný, finančně zabezpečený a dobře vychovaný.

Ukrajinka Alina Kovalevskaya prý skutečně nemá žádné plastiky. Ke vzhledu Barbie si pomáhá jen výrazným líčením a kontaktními čočkami.
Autor: Facebook
A jak dokazují její fotky, k vzhledu panenky Barbie si dopomáhá skutečně jen výrazným líčením a speciálními kontaktními čočkami, díky kterým jsou její panenky obrovské a blankytně modré. V reálu ale vypadá naprosto přirozeně.

Její vzrůstající popularita ale "umělou" Lukyanovu štve. I když dřív byly dobré kamarádky, teď spolu nemluví. "Měla jsem s Valerií určité nedorozumění, po kterém jsme spolu přestaly komunikovat," prozradila Alina. "Projevila určitý negativní postoj k mé osobě, a od té doby se nestýkáme."

Valeria Lukyanova sice tvrdí, že její tělo a tvář panenky je důsledkem sebezdokonalování a plastická chirurgie s tím nemá nic společného. Je si jistá, že obvinění z toho, že její tvář, prsa a tenký pas jsou dílem chirurga, jsou jen komentáři závistivců. A mezi ně patří i její bývalá kamarádka Alina.

Valeria tvrdí, že nikdy nepodstoupila žádnou plastiku.
Autor: Facebook/Valeria Lukyanova
"Mnoho lidí odsuzuje ty, kteří se snaží o sebezdokonalování. Je to tvrdá práce, ale oni to odepisují jako dílo plastických chirurgů nebo počítačových grafiků. Tím se jen snaží omluvit svou nečinnost, proč na sobě nepracují. Je to jen výmluva."

Lidé z jejího okolí ale tvrdí, že na jejích barbínovských křivkách nemá příroda sebemenší podíl. Stejně jako u její předlohy jde o "umělou hmotu". Na operačním stole plastického chirurga je Valeria prý jako doma. Podle některých informací má po vzoru Cher odebraná spodní žebra, aby měla co nejužší pas, samozřejmě silikony v prsou a patřičně upravený obličej.