Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šokující zpověď elitní prostitutky: Spala jsem s 10 tisíci muži, ženáči převládali

Prostitutkou se Gwyneth Montenegro stala proto, že si chtěla zvednout sebevědomí. Její postelí prošlo víc než 10 000 mužů.
3. července 2014 | 06:00

Sexuální orgie, kokain, koupele v šampaňském... Tak vypadal život luxusní společnice, která si prací v sexuálním průmyslu kompenzovala své nízké sebevědomí. Co k tomu Gwyneth Montenegro (36), který vyrůstala ve zbožné rodině a vystudovala prestižní soukromou školu, vedlo? Pravda vás překvapí!

Šikana, znásilnění a tanec v klubu

Za vším je prý šikana, kterou Gwyneth během svého studia na soukromé škole zažívala. "Ve škole jsem byla obětí šikany, protože jsem byla velmi plachý a introvertní člověk. Právě proto jsem byla snadným cílem. Navíc jsem měla v té době opravdu nízké sebevědomí," prozradila serveru Mirror Online.

Její život rozhodně nebyl "obyčejný". V osmnácti letech jí několik mužů hromadně znásilnilo, pak tančila polonahá na stolech a už po pár týdnech začala pracovat jako společnice. O tom všem, ale především o 10 091 mužích, kteří prošli její postelí, teď napsala knihu.

Prostitutkou se Gwyneth Montenegro stala proto, že si chtěla zvednout sebevědomí. Její postelí prošlo víc než 10 000 mužů.
Autor: Facebook.com

Život v luxusu

"V devatenácti letech jsem to vyzkoušela poprvé. Za noc jsem dostala tisíc eur a neuvěřitelně mi to zdvihlo sebevědomí," svěřila se Gwyneth ve své knize. Jejími klienty se nakonec stala většina více či méně známých mužů z celé Austrálie. Nechyběli politici, sportovci, herci, ani zpěváci.

Na vrcholu své kariéry luxusní společnice vydělávala v přepočtu 10 - 20 000 korun za jedinou hodinu. Klienti jí navíc kupovali drahé oblečení, kosmetiku, brali ji na dovolenou do exotických destinací. A nechyběl ani kokain.

Prostitutkou se Gwyneth Montenegro stala proto, že si chtěla zvednout sebevědomí. Její postelí prošlo víc než 10 000 mužů.
Autor: Facebook.com

Z prostitutky programátorkou

Vše změnila až vážná autonehoda. Na nemocničním lůžku Gwyneth prozradila pravdu rodičům, kteří si do té doby mysleli, že si vydělává modelingem. "Měla jsem poraněnou krční páteř, podlitiny po celém těle. Byl to pro mě budíček. K rodičům jsem měla opravdu blízko a tvrdila jsem jim, že jsem modelka. Bylo to pro mě skutečně těžké. Naštěstí, ani po tom, co jsem jim odhalila pravdu, ma neodsoudili. Dokonce mě podpořili," přiznává v knize.

Sen pracovat jako pilotka komerčních letů jí nakonec bohužel nevyšel. Kvůli selhání ledvin jí lékaři neprodloužili pilotní licenci. Dnes podniká v oblasti IT a programování. A na divoké orgie už jen vzpomíná...