Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Nejděsivější místa světa: Jezero duchů i psychiatrická klinika!

  • Humberstone
    29. června 2014 | 06:00

    Podívejte se na místa, která vám přivodí husí kůži po celém těle. Temný hrad, tajemná silnice nebo bývala psychiatrická klinika, to jsou místa ve světě, která jsou opředena tajemstvím. Navíc se traduje, že na těchto místech straší duchové zemřelých.

  • Humberstone and LaNoria

     

    Tyto dvě důlní města v Chile patří nejstrašlivější na světě. Traduje se, že mrtví obyvatelé, tehdejší horníci a otroci, chodí v noci po městě. Svědci vypověděli, že jakmile se setmí jsou v ulicích těchto měst slyšet hlasy a kroky, ale nikdo není vidět. Obyvatelé okolních měst jsou natolik vystrašeni, že přes tyto města odmítají jezdit a raději je berou velkým obloukem.

  • Léčebna Byrberry

     

    Psychiatrická léčebna Byrberry v Philadelphii je proslulá tím, že zde byli pacienti týráni. V roce 1960 jich zde bylo léčeno a mučeno okolo sedmi tisíc. V roce 2006 byla tato budova zbourána, protože chátrala a navíc děsila lidi žijící v okolí. Přestože léčebna již dávno nefungovala, ozývaly ze s ní prapodivné zvuky, které připomínaly křik a volání i pomoc. Před samotným zbouráním se na zahradě objevily dvě mrtvá těla, zdi budovy byly lemovány lidskými výkaly a krví a v jedné z místností se našly vytrhané lidské zuby.

  • Leap Castle

     

    Historie tohoto hradu je více než děsivá. V přilehlé kapli byl totiž zavražděn jeden z dědiců hradů. Vrahem byl jeho pokrevní bratr, který toužil po moci. Za jeho vlády bylo na hradě vězněno, mučeno a následně i popraveno několik lidí. Dodnes zde prý straší duch zavražděného dědice i duchové popravených lidí.

  • Cesta mrtvých

     

    Tato silnice v New Yersey je 7 mil dlouhá a traduje se, že podél ní okrádali lupiči projíždějící lidi, které následně vraždili. Podle policejních spisů se na této silnici v minulosti událo i mnoho dopravních nehod, přestože nikdy nebyly vyřešeny. A aby toho nebylo málo, poblíž silnice se nachází tzv. Jezero duchů, ve kterém údajně žijí duchové, kteří topí kolemjdoucí.

  • Muzeum Tuol Sleng

     

    Tato strašidelná budova se nachází v Kambodže a původně bývala vysokou školou, která se později přestavěla na věznici s vysokou ostrahou. Tam byli vězněni, mučeni a vražděni bývalí vojáci a státní úředníci. Traduje se, že duchové sedmnácti tisíc zavražděných lidí se stále toulají po chodbách a dožadují se spravedlnosti. Mezi zavražděnými údajně nebyli jen obyvatelé Kambodži, ale také Američané, Francouzové, Arabové , Indové i Vietnamci.

  • Doly v Paříži

    Tyto nekonečné podzemní "hřbitovy" vedoucí pod Paříží děsí všechny návštěvníky. Ve starých dolech zemřelo neuvěřitelných sedm milionů lidí. Jejich náhrobky jsou poskládané z lebek a kostí. Přestože z tohoto místa běhá mráz po zádech, ročně ho navštíví zhruba 200 tisíc turistů.

Autor: red
Diskuse ke článku
.