Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Stmívání po anglicku: Žijí jako dva upíři, krev si sají navzájem

11. června 2014 | 06:00

VIDEO: Žijí jako milióny manželských párů na celém světě. Dokonce spolu mají i dítě. V přítmí jejich ložnice se ale oddávají děsivému rituálu. Navzájem totiž lačně chlemtají krev prýštící z rány na krku. Pyretta a Andy jsou totiž novodobí upíři!

"Už od malička mám potřebu pít lidskou krev a cítím se jako upír," prozradila Pyretta Blaze, která je, spolu se svým manželem Andy Filthem, členkou rychle rostoucí upírské komunity ve Velké Británii.

Tenhle spolek už čítá na patnáct tisíc podobně "postižených" lidí. I proto chtějí, aby se veřejnost o jejich životním stylu dozvěděla víc. Často se totiž setkávají s tím, že jsou lidé při pohledu na ně šokováni a znechuceni.

Tenhle manželský pár žije stejně jako každý jiný. Mají spolu i dítě. Čas od času si ale navzájem sají krev prýštící z jejich krků.
Autor: Facebook/Andy Filth
Společná setkání se konají pravidelně jednou měsíčně. A i když už si tři roky se svým miláčkem sají životadárnou rudou tělní tekutinu doma po nocích, na tyhle krvavé večírky chodit nepřestali.

"Je to úžasný zážitek. Vždy když odtud odcházíme, cítíme se jako znovuzrozeni," dodává.

Tenhle manželský pár žije stejně jako každý jiný. Mají spolu i dítě. Čas od času si ale navzájem sají krev prýštící z jejich krků.
Autor: Facebook/Andy Filth
Jednotliví členové se navzájem řežou noži a žiletkami, aby tak získali svou oblíbenou pochoutku. Tu pak sají své "oběti" z krku, hrudi, ramen a dalších míst na těle.

"Je to čisté a sterilní. A úplně bezpečné, každý je testovaný na AIDS, žloutenku a jiné choroby. Na každém shromáždění je přítomný i lékař, který na všechno dohlíží," tvrdí Pyretta.

Ta se snaží vysvětlit, že nejde jen o "pouhé" pití lidské krve. "Když si pijete krev navzájem, jste při tom propojeni svými dušemi," říká.