Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Z baculky královnou krásy: Vážila 110 kilo, teď jí obdivuje celý svět

29. května 2014 | 11:00

Je krásná, štíhlá, sexy. Její dokonalé křivky obdivují tisíce mužů a žen. Ještě před pár lety ale vážila neuvěřitelný metrák. Jak to Keli Kryfko (23) dokázala?

"Prostě jsem se jen začala nad tím, jak jím, zamýšlet. Šla jsem na to logicky. Nejdřív jsem vyměnila sladké limonády za vodu. Pak jsem se snažila omezit smažená jídla a úplně jsem ze svého jídelníčky vyřadila své milované sýrové tacos," vzpomíná Kryfko z Texasu.

Ta při výšce 162 centimetrů vážila už na základní škole neuvěřitelných 110 kilogramů. Kvůli nadváze nikdy nemohla být roztleskávačkou ve školním fotbalovém týmu, nezahrála si ve školním muzikálu. Zlom v jejím životě ale nastal při jedné hodině tělocviku. Když ji učitel zkoušel, nedokázala udělat jediný dřep, ani klik. A běh na 1,5 kilometru musela už po pár metrech vzdát.

Z obtloustlé teenagerky je teď sexy blondýnka, která vyhrává jednu soutěž krásy za druhou.
Autor: kelikryfko.com, Facebook
"Doufala jsem, že si toho nikdo nevšimne. Když jsem ale přišla do šatny, slyšela jsem, jak si spolužačky šeptají: 'To je ta tlustá holka! Věřili byste tomu, že nedokázala udělat ani jediný pohyb?'. Bylo mi jasné, že mluví o mně. V tu chvíli jsem si uvědomila, že už nechci být 'ta tlustá holka'", říká kráska.

Od toho dne proto začala postupně měnit svůj jídelníček a do svého každodenního režimu zařadila i pohyb. "Bylo to malé, postupné změny. Nic radikálního. Ale nejdůležitější je, že člověk nesmí přestat bojovat," dodává Kryfko.

Díky novému režimu vážila za osmnáct měsíců o více než třicet kilo méně. Nakonec jí ručička váhy ukazovala 58 kilogramů. Z baculky se tak během pár let stal sebevědomá mladá žena. Odbarvila se na blond a před dvěma lety vyhrála svůj první titul Miss. Od té doby uspěla v soutěžích krásy ještě několikrát. Posledním titulem je Miss Texas. Jejím snem je ale ještě letos získat korunku a šerpu Miss Amerika.

Z obtloustlé teenagerky je teď sexy blondýnka, která vyhrává jednu soutěž krásy za druhou.
Autor: kelikryfko.com, Facebook