Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šílené! Na selfie chtěla vypadat jako z Photoshopu, za plastiku utratila statisíce

30. dubna 2014 | 06:00

Se selfie fotkami se v poslední době doslova roztrhl pytel. Na sociálních sítích je sdílejí celebrity, i obyčejní lidé. A někteří jsou jimi skutečně posedlí. Triana Lavey (38)  ale všechny předčila. Aby na nich vypadala dokonale, nechala si obličej upravit plastickým chirurgem.

Vzhled hraje pro většinu žen v jejich životě klíčovou roli. Triana Lavey ale už zašla do extrému. Aby na fotografiích vypadala bezchybně, podstoupila celou řadu zákroků plastického chirurga.

Osmatřicetiletá Američanka si nechala voperovat silikonové implantáty do brady a nosu, a také tukové štěpy do tváří, aby měla výraznější lícní kosti. Pravidelně si také nechává aplikovat botox. Za vše zaplatila v přepočtu už více než tři sta tisíc korun.

Triana Lavey podstoupila desítky plastických zákroků, aby na selfie fotkách vypadala dokonale jako po úpravě ve Photoshopu.
Autor: reprofoto abc NEWS

A s výsledkem je spokojená. Prohašuje, že má konečně takovou tvář, jakou by měla ve skutečnosti opravdu mít. "Vypadám teď stále jako já, ale upravená photoshopem," řekla v pořadu Nightline televize abc News.

Přiznává ale, že svým vzhledem začala být posedlá až s rozmachem sociálních sítí. "Zkreslují naše vnímání toho, jak sami sebe vidíme. Když pak vidíme svoji fotku na internetu, říkáme si: 'Kéž bych měla méně vrásek... nebo Ten můj obličej vypadá úplně jinak než ve skutečnosti...'. Je to přirozená reakce na to, kam až nás dohnala moderní technologie," dodáva.