Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Neuvěřitelná proměna: Zhubla 50 kilo, pomohla jí pouhá hypnóza

18. dubna 2014 | 07:30

I pár kroků pro ni bylo utrpením. Zadýchavala se, bolely jí všechny klouby. Za vše mohla velká nadváha. A tou teď ale Lynne Seymour (46) dokázala zatočit. Jak se jí to povedlo?

"Můžu teď dělat tolik různých věcí, které jsem předtím nemohla. Navíc se mi současnou váhu daří bez problémů držet. Nemám zatím ani jediné zpět. Navíc jsem překvapená, kolik mám teď energie. Nikdy bych nevěřila, že je taková proměna možná, ale mně se povedla," pochvaluje si Lynne.

Ta už ze zoufalství chtěla podstoupit bandáž žaludku. Pak ale její maminka v televizi viděla pořad o hypnoterapii a dceru o téhle metodě s nadšením informovala. Lynne, která už neměla co ztratit, se rozhodla netradiční metodu vyzkoušet. Navštívila odborníka, který jí doslova "přeprogramoval" mozek.

Lynne Seymour
Autor: profimedia.cz

Žena z britského Southamptonu měla s nadváhou problémy už od mládí. Za svůj život držela desítky diet, spolykala stovky tabletek na hubnutí. Když se jí ale podařilo nějaké to kilo shodit, za krátký čas je měla zpět. A s nimi vždycky pár navíc.

Není divu. Jak sama přiznává, zeleniny a ovoce se vlastně nikdy ani nedotkla. Její každodenní jídelníček se skládal z kaloriemi nabitých mražených "hotovek", kupovaných koláčů, bonbonů a čokolády, protože jako zdravotní sestřička neměla nikdy na nějaké vyvařování čas.

Lynne Seymour
Autor: profimedia.cz

Po sezení s hypnotizérem se ale všechno změnilo. Lynne najednou měla chuť na čerstvou zeleninu, zato na mraženou stravu už se nemohla ani podívat. A kila najednou letěla dolů závratnou rychlostí. Když k tomu po nějaké době přidala i pohyb, šlo vše ještě lépe. Za pouhý rok byla o půl metráku lehčí.

Z baculky je teď vážně kočka, která se už nestydí vystavit své tělo v plavkách. Poprvé v životě si tak užívá opalování se bez posměšných poznámek. A vaření se stalo jejím koníčkem. "Určitě bych každému, kdo chce zhubnout doporučila, ať hypnoterapii podstoupí. jak vidíte, výsledky jsou totiž téměř neuvěřitelné," dodává.

Lynne Seymour
Autor: profimedia.cz