Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ještě týden před porodem vzpírala činky! Teď má zdravé dítě a je zpět v posilovně

5. dubna 2014 | 06:00

Minulý rok, šokovala Lea-Anne Ellison, fitness fanatička z Los Angeles tím, že na své sociální sítí ukázala fotky sebe v pokročilém stavu těhotenství, vzpírající těžkou činku. Nyní je vzpěračka již čtyři měsíce po porodu a má zdravého chlapečka.


Na těle téhle ženy není čtyři měsíce po porodu ani gram tuku. „Myslím si, že právě můj sportovní duch, nasazení a správná, zdravá a vyvážená strava během těhotenství mi pomohli docílit toho, že mám zpět svou postavu jako před porodem a to takřka okamžitě,“ vyjádřila se Ellison.

Sportovkyně měla po uveřejnění vzpěračských snímků s těhotenským pupíkem dost co dělat, aby se ubránila negativním reakcím okolí. „Když jsem zjistila, že jsem těhotná, bylo mi doporučeno dělat vše tak, jak jsem zvyklá. Protože kdybych s tím přestala, byl by to šok pro mé tělo a tím pádem také pro moje miminko,“ vysvětlila Lea-Anne a dodala: „Doufám, že můj příběh bude inspirací pro ostatní. Zůstat fit, cvičit a dobře se stravovat, to je základ. A ti, kterým se to nelíbí, ať jdou, sednou si před televizi do gauče a dají si koblihu!“