Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejhloupější kluk na světě! Na ruku si nechal vytetovat účet z fast foodu

3. dubna 2014 | 06:00

Takhle to dopadá, když se vykašlete na kamarády. Můžete skončit s vytetovanou Barbie na zadku nebo účtenkou za hamburgery na předloktí. Stejně jako Stian Ytterdahl (18), který se víc než jim věnoval dívkám. A to mu přátelé neodpustili. Trest, který si na něj vymysleli, byl vskutku kuriózní.

"Jsem teď takový chodící bilboard. Myslím si, že je to legrace. Možná, že se mi to už nebude zdát tak zábavné, až mi bude padesát nebo šedesát, ale byla to moje volba. je skvělé vědět, že mám tetování, které přede mnou ještě nikdo na světě neměl," prozradil osmnáctiletý Nor, který se díky neobvyklému tetování stal ve své zemi mediální hvězdou, serveru rb.no.

Pozornost mu věnoval místní tisk, televize a dokonce i rozhlas. Na ulici i v klubech se s ním lidé chtějí vyfotit. Jeho rodiče už ale nadšení davu nesdílejí. Když na synově profilu uviděli fotky, které tam po opuštění tetovacího salónu nahrál, štěstím rozhodně nepřekypovali.

Tetování za trest: Takhle se kamarádi pomstili Stianovi Ytterdahlovi za to, že se víc než jim věnoval děvčatům.
Autor: Facebook/Stian Ytterdahl

"Dostal jsem hned nepříliš pozitivní email od svého otce. Napsal mi: 'Proč jsi to proboha udělal? Myslíš, že se s tímhle můžeš vrátit domů? Tvoje matka se z toho zhroutila.'," svěřil se Stian.

Ten už na svém pravém předloktí bude mít navždycky památku na pondělní večeři v McDonaldu. Jeho první tetování mu pokaždé připomene, že si dal kolu, cheesburger a "nekonečný" Flurry s posypem a polevou.

A to jen proto, že měli jeho nejlepší kamarádi pocit, že se v poslední době věnoval spíš ženám, než jim. Vymysleli si proto pro něj trest.

"A já si myslím vybral tu lepší variantu. Ještě jsem totiž mohl mít na zadku vytetovanou Barbie," dodal teenager. A nadšená z jeho rozhodnutí byla i mluvčí norského řetězce, která důrazně popřela, že by společnost měla cokoliv společného s chlapcovým rozhodnutím. Nechala se ale slyšet, že tetování je úžasné a ona i celá společnost jsou nadšeni, že existují takhle loajální zákazníci.