Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Příběh čtenářky: Snoubenec mi zahýbal s mužem, teď umírá na AIDS

Když jsem otevřela dveře, naskytl se mi obrázek, kterému jsem odmítala uvěřit. V naší nové posteli ležel můj snoubenec s cizím mužem.
4. února 2014 | 12:00

Měla jsem krátce před svatbou. Už měsíc jsme s rodinou všechno připravovali na náš slavný den. Rozeslali jsme oznámení, objednali dorty…

Zbývalo jenom pár posledních maličkostí. Týden před obřadem mě zaměstnavatel poslal na třídenní školení. Právě v době, kdy jsem měla nejvíc práce a starostí. Už jsem se nemohla dočkat, až zase uvidím svého snoubence Dušana a půjdeme spolu vybírat snubní prstýnky. Byla jsem tak zamilovaná, že jsem se cítila, jako kdyby mi narostla křídla.

Když jsem se vrátila, spatřila jsem přede dveřmi cizí boty. Myslela jsem si, že Dušanovi přišel pomoct jeho kolega s úpravami bytu. Čekal mě však obrovský šok. Když jsem otevřela dveře, naskytl se mi obrázek, kterému jsem odmítala uvěřit. V naší nové posteli ležel můj snoubenec s cizím mužem. Chvíli jsme na sebe zírali, než se mi podařilo roztřesenou rukou dveře opět zavřít. Udělalo se mi špatně od žaludku.

Proč muži pořád argumentují stejně?
Autor: profimedia.cz
Po pár minutách vyšel Dušan ven a vypadal, jako kdyby právě prodělal infarkt. "Není to tak, jak si myslíš," koktal. "A jak to tedy je?!" zeptala jsem se a zhluboka se nadechla. "Sbal si svoje hadry a vypadni! Jdu k rodičům a až se vrátím, ať tu po tobě nezůstane ani jedna věc!"

Odjela jsem k našim a proplakala celý víkend. Žádná svatba se nekonala. Byla jsem úplně na dně a dohromady mě dával psychiatr. Dušan mi ještě párkrát zavolal, ale já mu pokaždé telefon beze slova položila. Když si po letech manželství partneři zahnou, ještě se to dá pochopit, ale když jsou si nevěrní ještě před svatbou…

Někteří homosexuálové svou orientaci odmítají, jsou v rozporu sami se sebou a touží po heterosexuální adaptaci.
Autor: SHUTTERSTOCK.COM
Jednou jsem Dušana potkala ve městě. Snažil se mi vysvětlit, že není homosexuál, ale že ho přitahují jak ženy, tak muži. Prosil mě, abych se k němu vrátila. Rázně jsem se ho zeptala: „Kde vezmu jistotu, že se to nebude opakovat?“ On však jen mlčel.

Po pěti letech jsem potkala jeho sestru. Řekla mi, že je velice nemocný. Byl v zahraničí, od někoho se tam nakazil a teď má AIDS.