Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Neuvěřitelný příběh: Spolužačky zjistily, že jsou biologické sestry

23. ledna 2014 | 06:00

Něco je k sobě přitahovalo. Navíc si byly až neuvěřitelně podobné, měly i stejné zájmy. Nakonec obě dívky s úžasem zjistily, že mají společného biologického otce.

Obě měly nastoupit na Tulanovu univerzitu v New Orleans, obě hledaly spolubydlící na internetu. Emily Nappi (18) a Mikayla Stern-Ellis (19) se seznámily loni v létě jen čirou náhodou díky Facebooku.

"Byl tam on-line dotazník pro zájemce o ubytování na univerzitní koleji. Když jsem si ho prohlížela, všimla jsem si při pohledu na Emilyni odpovědi, že máme hodně společného," prozradila Mikayla v rozhovoru pro Tulane Hullabaloo.

Emily Nappi
Autor: Facebook/Emily Nappi

I když si dívky nakonec každá našly jiné spolubydlící, dál spolu prostřednictvím sociálních sítí komunikovaly. Když se pak na podzim na škole setkaly, staly se dobrými kamarádkami.

Obě věděly, že byly počaty ze spermatu od anonymního dárce. Ani jednu ale nenapadlo, že by jím mohl být jeden a ten samý muž. A to ani když zjistily, že obě mají kolumbijskou krev.

Když pak Mikayla odjela na zimní prázdniny domů, vyprávěla matce Heidi o své nové přítelkyni, se kterou toho měla tolik společného.

Mikayla Stern-Ellis
Autor: Facebook/Mikayla Stern-Ellis
A té bylo jasné, že nemůže jít o náhodu. Vzpomněla si, že když spolu se svojí lesbickou partnerkou Debrou vybíraly před dvěma desítkami let ze seznamu tisícovky anonymních dárců, byl tam jen jediný Kolumbijec.

Když pak navíc uviděla fotky Emily a zjistila, jak moc si jsou s její dcerou podobné požádala jí, zda by kamarádka mohla od své maminky zjistit číslo, kterým byl "její" dárce spermatu označen.

A to se samozřejmě shodovalo. Dívky tak zjistily, že jsou příbuzné. To vysvětlovalo podobné rysy, povahu i stejný smysl pro módu.

Pro Mikaylinu matku Debru je to, že ve své spolužačce našla nevlastní sestru důkazem, že si vybrala správnou školu.

"Když si podávala přihlášku na Tulanovu univerzitu myslela jsem si, že tam získá vzdělání. Ona tam ale nakonec našla sestru," svěřila se Debra.

Emily Nappi (vlevo) a Mikayla Stern-Ellis (vpravo)
Autor: Facebook/Emily Nappi