Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Romantický sex na stromě skončil krvavě: Při pádu si zranil penis

19. ledna 2014 | 09:35

Sex v přírodě láká. Má příchuť adrenalinu. Užít si ho chtěl i mladý pár. Pro svoje hrátky si ale vybral místo hodně netradiční. Větev vzrostlého stromu. Jenže ta divoké řádění milenců nevydržela. Vášnivý sex tak skončil na pohotovosti.

"Slyšel jsem, jak větev praskla. Snažil jsem se ještě zachytit nohama, ale to už se mi nepovedlo. Řítil jsem se k zemi," popsal Erik své pocity v dokumentu, který podle jeho příběhu natočila americká televize TLC.

"Ležel tam na zemi a po noze se mu řinulo obrovské množství krve," dodala Salina, která si tenkrát o svého přítele dělala velké starosti.

Šlo přitom teprve o třetí rande mladého páru. Erik přítelkyni pozval na romantickou procházku do přírody. A tam jí navrhl, že by si mohli vyzkoušet sex na stromě.

Po chvíli hledání společně našli vzrostlý strom, vylezli do jeho větví a oddali se vášni.
Autor: reprofoto TLC
Salina kupodivu souhlasila. Po chvíli hledání společně našli vzrostlý strom, vylezli do jeho větví a oddali se vášni. Jenže na první pohled silná větev jejich milostné dovádění nevydržela.

Erik se zřítil k zemi. Když k němu vystrašená Salina slezla zjistila, že z penisu se mu řine velké množství krve. Začala si proto o "chloubu" svého milence dělat velké obavy.

Erik se zřítil k zemi.
Autor: reprofoto TLC
"Měla jsem obrovský strach o jeho penis. Samozřejmě jsem se bála i o něj, ale je přirozené, že jako žena jsem se chtěla ujistit, že jako chlap je v pořádku," prozradila Salina.

Při bližším ohledání rychle zjistila, že její milý si během pádu zadřel do penisu velkou třísku. Jinak byl ale naštěstí v pořádku. Pár se tak oblékl a rychle zamířil na pohotovost.

Při bližším ohledání Salina rychle zjistila, že její milý si během pádu zadřel do penisu velkou třísku.
Autor: reprofoto TLC
Neobvyklý příběh novodobého Tarzana a jeho Jane zaujal filmaře a stal se tak součástí americké televizní show s názvem Sex mě poslal na pohotovost.