Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejšílenější sexuální historky: Vibrátor mi poranil rohovku!

  • Tohle zažít nechcete!
    11. března 2023 | 06:00

    Říká se, že i špatný sex je lepší než žádný sex. Co když se ale jedná o milostné radovánky, které nekončí spánkem v objetí, ale jízdou do nemocnice? Přinášíme vám ty nejbizarnější sexuální historky, na které vzpomínají naše čtenářky i doktoři a sestry z pohotovosti.

  • Oční vibrátor

    sex
    Autor: Shutterstock.com
    Bezprostředně poté, co jsem podstoupila laserovou operaci, byly moje oči velmi citlivé. To mi ovšem samozřejmě nezabránilo v tom, abych se věnovala sexuálním hrátkám se svým přítelem. Už dlouho jsme chtěli vyzkoušet jednu hračku, kterou jsme z legrace dostali: vibrátor s rotující špičkou. Příliš potěšení jsem si s ním ale neužila.

    Když byl vibrátor rozjetý naplno, přiložil mi ho partner z legrace na tvář. Jenomže vibrace byly tak silné, že mi dildo sklouzlo z tváře na oko a natrhlo mi rohovku. Začala jsem okamžitě nekontrolovatelně slzet a museli jsme vyrazit do nemocnice. Cestou jsem si vymyslela historku o tom, jak jsem se do oka praštila, ale k mému šoku se partner jal vyprávět sestře, jak k mému zranění opravdu došlo. A podělil se i s dalšími pěti lidmi čekajícími na ošetření. V ten moment jsem myslela, že ho zabiju!

     

    VIDEO: Nejsi v tom sama: Se sex expertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu...

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Sex až do bezvědomí

    ...
    Autor: Shutterstock
    Než jsme se k sobě s manželem konečně přestěhovali, praktikovali jsme vztah na dálku, takže jsme byli na sebe vždy strašně natěšení a celý týden před víkendem jsme plánovali, co všechno spolu budeme dělat. Při jednom obzvlášť vášnivém setkání mě tak manžel hodil zády na postel – bohužel přesně do mezery mezi matracemi.

    Praštila jsem se o rám postele tak silně, že jsem asi na 10 minut ztratila vědomí a museli jsme na pohotovost, kde mi diagnostikovali silný otřes mozku. Nejhorší ale bylo vysvětlovat ve škole, proč nemám hotovou semestrální práci. Vzhledem k tomu, že dělám už dlouho gymnastiku, myslím, že můj profesor tehdy historce o uklouznutí a spadnutí příliš nevěřil.

     

    VIDEO: Sex na pláži. Jaké pokuty za to hrozí v zahraničí?

    Video se připravuje ...
    Sex na pláži. Jaké pokuty za to hrozí v zahraničí? • VIDEO: Videohub

  • Nic nás nerozdělí

    ...
    Autor: Shutterstock
    Jedné noci nám do ambulance přišla podivná žena ve spodním prádle a s osmi končetinami. Nakonec se ukázalo, že je to nahý muž nesoucí svou partnerku, která mu seděla na ztopořeném penisu.

    Vyprávěli nám, že si ten večer dali nějaké drogy a pak si užívali divokého sexu, když se vagina ženy najednou bolestivě stáhla do křeče a v podstatě tak v sobě partnera zavřela. Dali jsme jí léky na uvolnění svalů, které za chvíli zabraly, a oni se mohli konečně rozpojit. Hned poté byli policií zadrženi za braní drog.

     

    VIDEO: Nejsi v tom sama: Alena Doláková: "Vím, jak je těžké vyrovnat se se znásilněním."

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Alena Doláková - Vím, jak je těžké, vyrovnat se se znásilněním • VIDEO: videohub

  • Sex s babičkou

    sex
    Autor: shutterstock
    Nikdy nezapomenu na jeden podvečer, kdy k nám na pohotovost volala velmi rozrušená stará paní, že našla u sebe v domě svoji sedmnáctiletou vnučku v bezvědomí. Nejbizarnější na tom ale bylo, že vnučka byla nahá a ležela pod svým nahým partnerem, který byl ve stejném stavu.

    Když jsme je přivezli, ukázalo se, že pár si chtěl užít, když babička zrovna nebyla doma, a k sexuálním hrátkám použili lubrikant, který nalezli v nočním stolku staré paní. Nebyl to ovšem gel lubrikační, ale nitroglycerinový, který babička používala na srdce a který způsobuje výrazný pokles krevního tlaku. Dali jsme jim kyslík a infuzi a brzy byli oba v pořádku. Na eskapádu s babičkou ale určitě ještě dlouho nezapomenou.

     

    VIDEO: Sex po porodu: Některé ženy zažijí poprvé vaginální orgamus...

    Video se připravuje ...
    Sex po porodu: Některé ženy zažijí poprvé vaginální orgamus • VIDEO: Videohub

  • Sex ve vaně

    sex
    Autor: Shutterstock.com
    Každá zdravotní sestra si pamatuje na svou první noční směnu. A já mám navíc jistotu, že na tu svou opravdu nikdy nezapomenu. Tehdy jsem se totiž seznámila se svým manželem. Jako první úkol mi dali umýt jednoho mladého a opravdu velmi sexy pacienta. Snažila jsem se chovat profesionálně a nedat na sobě znát, jak moc se mi líbí a jak je mi trapně.

    Když bylo ale na čase umýt mu záda, místo "otočte se" jsem vyhrkla "posuňte se". Podíval se na mě a s lišáckým úsměvem odpověděl, že neví, jestli je ve vaně pro nás oba dost místa, ale že to určitě rád zkusí.

     

  • Klíč k lásce

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Jednou k nám na gynekologickou pohotovost přiběhla hysterická žena s bláznivou historkou. Pohádala se prý s přítelem v autě, a aby nemohl odjet, vytrhla klíč ze zapalování a strčila si ho do vaginy. Jenomže teď ho nemůže najít. Vzal jsem ji na křeslo, prohlédl ji, a protože jsem ho nemohl najít ani já, usoudil jsem, že jí musel vypadnout někde po cestě. Těžko říct, jestli se s přítelem po tomhle usmířila.

     

  • Bezzubý sex

    sex
    Autor: Shutterstock.com
    Užívali jsme si s partnerem milostné hrátky ve sprše, když mi z ničeho nic podjely nohy a já bradou narazila do vodovodní baterie. Nejednou byla všude spousta krve, moje tvář hořela v agonii a přítel s hrůzou zjistil, že jsem si vyrazila dva přední zuby. Rychle mě oblékl a odvezl na pohotovost. Nakonec mi zuby zachránili, ovšem od té doby jsme už sex ve sprše neměli. A pochybuji, že ještě vůbec kdy mít budeme!

     

     

     

     

     

  • Vepřové potěšení

    ...
    Autor: Profimedia.cz
    Po letech jsem se na ambulanci potkal s dávnou spolužačkou ze střední, trpěla velkou bolestí břicha. Na rozdíl ode mě ale nevypadala potěšeně, že mě vidí. Ukázalo se, že to bylo kvůli tomu, že to vlastně vůbec nebyla bolest břicha, co ji trápilo.

    Při sexuálních hrátkách totiž použila vepřovou klobásku, kterou předtím rozmrazila v mikrovlnné troubě. Jak se struktura masa narušila, klobása se jí ve vagině zlomila a kus v ní zůstal. Vytáhl jsem ho poměrně bez problémů a bez otázek. Ale pochybuji, že se s ní na nějakém třídním srazu ještě potkám.

     

  • Znovu panna

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Abych partnerovi zpříjemnila milování, objednala jsem si přes internet zázračný asijský gel, který by měl zúžit vaginu, jako byste byla ještě panna. Samozřejmě jsem si gel nenanesla nejprve na ruku a nepočkala 24 hodin, jak bylo doporučováno, ale poprvé jsem ho aplikovala hodinu před sexem s manželem.

    Opravdu jsem se cítila jako panna, protože sex mě nepříjemně bolel, ale vaginu jsem měla zúženou. Asi dvě hodiny po sexu jsem se ale probudila a doslova jsem křičela bolestí. Zděšený manžel mě odvezl na pohotovost, kde mi diagnostikovali velmi silnou infekci a alergickou reakci. Rozhodně mě to ale vyléčilo od nakupování zázračných krémů přes internet.

     

Autor: brig
Diskuse ke článku
.