Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Toxické silikony modelku málem připravily o kariéru, příbuzní se jí složili na nová ňadra

10. prosince 2013 | 06:00

Větší a pevnější prsa jí měla zvednout sebevědomí, zajistit lepší zakázky. Nakonec jí však málem připravila o kariéru. Lékaři jí totiž voperovali toxické implantáty, které musely ven. A na další zákrok už neměla peníze...

"Když jsem si uvědomila, že bych mohla skončit zase s úplně plochým hrudníkem, byla jsem rozrušená. Zoufale jsem toužila po zvětšení prsou více než deset let. Znamenalo to pro mě všechno. Bez nich bych byla zase úplně nejistá a bez sebevědomí," svěřila se šestadvacetiletá fetiš modelka Elizabeth Cathey, pro kterou by to navíc znamenalo konec slibně rozjeté kariéry.

Toxické implantáty skutečně musely okamžitě ven z těla. Jenže na nové neměla mladá žena peníze. Všem svým "fanouškům" proto s politováním oznámila konec své kariéry. Rodina a přátelé se však rozhodli pomoci jí. Uspořádali mezi sebou sbírku a na nové implantáty se jí složili.

Elizabeth Cathey
Autor: Facebook/Elizabeth Cathey
"Před zvětšením prsou jsem byl šikanována za to, jak jsem vypadala, a myšlenka na to, že bych se zase "vrátila" do těch dob, byla strašná. Moje nová ňadra nebyla jen o vzhledu, byla o sebedůvěře, o tom, že jsem se konečně cítila šťastná ve své vlastní kůži," dodala mladá žena.

Ta kromě sebevědomí získala díky implantátům i vysněnou práci. Po operaci v lednu 2006 začala konečně "milovat" svou postavu a během následujících šesti let se stala sebevědomou a úspěšnou modelkou.

Elizabeth Cathey
Autor: Facebook/Elizabeth Cathey
"Byl to velmi pozvolný proces, ale nakonec jsem se ve své vlastní kůži cítila opravdu dobře. Už před tím jsem tak trochu 'fušovala' do modelingu, ale nikdy jsem se necítila pohodlně, ale po operaci jsem se 'smířila' se svým tělem," prozradila Elizabeth.

"Založila jsem si svou vlastní modelingovou firmu, a byl to můj nápad zkusit kouzlo fetiš modelingu. Byla to šance ukázat můj plný hrudník po všech těch letech bídy. Cítila jsem se skvěle," svěřila se ještě.

Elizabeth dala samozřejmě výrobce toxických implantátů k soudou. A byla úspěšná. Minulý měsíc jí soud přiřkl náhradu v přepočtu ve výši 100.000 korun s možností, že pokud soud vyhoví jejímu odvolání, může dostat v přepočtu až půl miliónu korun.

"Tohle rozhodnutí je obrovský krok správným směrem pro mě a ostatní ženy, které měly až doteď pocit, že jsou ignorovány. Je to obrovské vítězství," pronesla po vynesení rozsudku.