Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zhubla 30 kilo za 3 měsíce: Ženě závislé na cole pomohl poslech CD

12. listopadu 2013 | 16:12

Pila litry sladkých limonád denně a cpala se nezdravým jídlem. Nosila velikost 46, měla problémy se štítnou žlázou a klouby. Pak Jo Hallam (43) objevila zázračné motivační CD a zhubla během tří měsíců neuvěřitelných třicet kilo!

 

V pubertě byla Jo typickou slečnou, jež si svou postavu hlídá, a když už si k večeři musela dát hranolky, tak jen velmi malou porci. S těhotenstvím se ale její chutě změnily.

„Najednou jsem nemohla být bez čokolády, dortů, knedlíků, a když děti něco nechaly na stole, s radostí jsem to po nich dojedla. Byl to pro mě úplně nový pocit, ale nedokázala jsem tomu odolat“, přiznává Jo.

Její největší závislostí se staly sladké limonády, kterých byla schopná vypít až deset plechovek za den. Z původních pětačtyřiceti kilo se tak Jo dostala na děsivých devadesát, které jí při její výšce 150 centimetrů nejen trápily při pohledu do zrcadla, ale začaly jí způsobovat i zdravotní potíže. Čekala ji operace kolen a její nadváha by mohla zapříčinit velké komplikace.

Dostal se tak do kolotoče přísných jídelníčků a následných jo-jo efektů. „Myslím, že není dieta nebo hubnoucí prášky, které bych nezkusila. Ale všechno bez účinku,“ vzpomíná Jo.

Co pomohlo na hubnutí?

Když už to chtěla vzdát a smířit se s tím, že bude navždy tlustá, objevila Slimpod. „Jedná se CD s mluveným slovem, které úplně změní váš pohled na jídlo,“ říká nadšeně Jo. Zhruba desetiminutovou nahrávku je doporučené poslouchat každý večer před spaním pod dobu 21 dnů. Jo si ho pouštěla každou noc, 12 týdnu v kuse. A za tu dobu se jí podařilo zhubnout o třetinu své původní váhy!

„Šli jsme s dětmi na jídlo do Burger Kingu a já jsem si najednou ve frontě uvědomila, že tohle jídlo už jíst nechci. Vyšla jsem ven a ve vedlejší kavárně si koupila salát a vodu.“

Od té doby už se coca coly ani nedotkla a vrátila se ke stravě, na kterou byla zvyklá z mládí. „Není to tak, že bych si něco odpírala. Díky CD už na nezdravé jídlo prostě nemám chuť!“ usmívá se štíhlá Jo, která nyní nosí velikost 38 a se svou postavou nikdy nebyla spokojenější.

Autor: luč