Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Odporné! Tihle muži chtějí vypadat jako Ken, mají za sebou už desítky plastik

11. listopadu 2013 | 09:45

Je vysoký, ramenatý, svalnatý, s hranatou čelistí a permanentním opálením. Ken je zkrátka sexy! A někteří muži touží vypadat jako on. Ale chtěli byste vy, aby váš muž či přítel vypadal jako milenec panenky Barbie?

Svět se už doopravdy zbláznil! Nejen že máme už několik živoucích panenek Barbie, žen, které se tak moc chtějí podobat kultovní panence, že jsou za plastické operace ochotné utratit celé jmění, ale tomuhle šílenému trendu proměn už propadli i muži.

Tahle pětice "oživlých" Kenů z Velké Británie je toho důkazem. Nejde přitom o žádné nevzdělance, ani o nevyzrálé mladíky. Složení téhle skupinky je víc než různorodé. Salvar Björnsson (28) z Londýna je manager, Richard Harris (43) je holič z Brightonu, Lee Sapphire (39) z Uxbridge pracuje v internetovém marketingu, Tom Slabber (24) z Hertfordshiru pracuje jako osobní trenér a Scott Callery (22), který žije v St Helens pracuje v IT.

Tom Slabber (24) z Hertfordshiru pracuje jako osobní trenér.
Autor: profimedia.cz

Aby se co nejvíc přiblížili plastovému panáčkovi, podstoupili už desítky plastických operací a všemožných zákroků. Stejně jako známý výstřední Justin Jedlica (32), který do svých úprav investoval v přepočtu už téměř tři milióny korun.

"Posilováním bych se nikdy nedopracoval k tělu, po jakém jsem vždycky toužil. Jsem totiž od přírody hrozně hubený a vysoký. Osobní trenéři jsou navíc strašně drazí. Tak jsem se rozhodl řešit to tímhle způsobem," prozradil v létě slovenské televizi Markíza Justin.

Justin Jedlica má už za sebou více než devadesát plastických operací.
Autor: Facebook.com

"Proč bych se měl trápit v posilovně? To není vzrušující, okouzlující ani skvělé," prohlásil jednou. A s úpravami rozhodně přestat nehodlá ani v budoucnu.

Z varování lékařů, kteří tvrdí, že takovéhle množství silikonu může ohrozit jeho život, si Justin vůbec nic nedělá. Tvrdí, že takové riziko je jen malou cenou za to, že má dokonalé tělo, po kterém vždycky toužil.

Jsou podle vás tihle "Kenové" sexy?
2%
98%
Děkujeme za Váš hlas!
14 hlasů
673 hlasů