Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nová prsa si vyžebrala na internetu! Stačily jí peníze 79 lačných mužů

4. listopadu 2013 | 14:45

Třiadvacetiletá Amy Kingsborough z Orlanda na Floridě podědila bohužel prsa po tatínkovi. Plochý hrudník jí bránil ve splnění snu, stát se glamour modelkou a odhalovat se na fotkách, svůj problém vyřešila šalamounsky, nechala si totiž prsa zaplatit od ctitelů.

Amy Kingsborough (23) prožila celou pubertu v depresi ze svých malých prsou, a tak když začala pracovat, rozhodla se, že si hrudník nechá zvětšit. Ze svého platu zdobičky by si na ně ale vydělala tak nanejvýše v důchodu a tak přišla na skvělý nápad, nechala si prsa zaplatit svými obdivovateli.

Amy Kingsborough
Autor: Facebook.com
Přes rok si nechala posílat peníze

Dívka si zřídila účet na webové stránce MyFreeImplants.com, která pomáhá ženám splnit si svůj sen o novém těle. Přesně 13 měsíců trvalo, než jí 79 lačných mužů naposílalo celkem 79 775 korun a blondýnka si ze svých prsou velikosti A mohla nechat vymodelovat „déčka“ a splnit si svůj životní sen – stát se glamour modelkou.

„Potřebovala jsem změnit svůj život k lepšímu. Nemohla jsem si dovolit operaci ze svého platu a tak jsem se přihlásila sem. Na místo, kde dívky sdílejí své příběhy a další uživatelé se mohou rozhodnout, zda jim pomohou sen splnit,“ říká Amy. „Když jsem se začala blížit ke svému cíli, nemohla jsem přestat myslet na svá prsa. Přemýšlela jsem, jestli si je nenechám zvětšit víc, než jsem původně chtěla, měla jsem totiž strach, aby byla dostatečně velká.“

To je proměna. Amy Kingsborough si nechala udělat prsa za peníze hodných dárců.
Autor: Facebook.com,Profimedia.cz
Nová prsa jí přinesla štěstí

„Moje prsa mi dala mnohem více sebevědomí a také mou vysněnou práci. Jsem teď šťastnější,“ říká mladá prsatice, která nyní vydělává focením a účastí na akcích i 100 dolarů za hodinu.

Anonymní dárcovství

Dívky, které na této stránce žádají o pomoc, nemají povinnost ukazovat potom své pooperační rány nebo výsledek plastiky, je čistě na nich, zda se pak pochlubí nebo ne. Se svými dárci mohou komunikovat, posílat si fotografie, podporovat se, ale nesmějí se setkat. „Když nemáte peníze, tak jako já, je to nejlepší volba. Našla jsem tam lidi, kteří se o mě postarali, věřili ve mně a darovali mi nejvíc, co mohli,“ dodává Amy.