Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vášnivá sběratelka hodin: Přeřízení jí trvalo celé 3 dny!

29. října 2013 | 13:30

Šedesátiletá Pauline West má napěchovaný dům hodinami. Její sbírka celkem činí neuvěřitelné 4 tisíce kusů! Zatímco si každoročně většina lidí užívá hodinu spánku navíc, Pauline se vydává na třídenní misi, během, které přeřizuje všechny své hodiny.

Sběratelské vášni propadla Britka Pauline West přesně před 24 lety. Za tu dobu se její byt naplnil od podlahy až ke stropu hodinami v celkové ceně téměř půl milionu korun.

Manžel vášnivé sběratelky je vůči jejímu koníčku velmi tolerantní a po několika letech přemlouvání povolil sbírku rozšířit i do koupelny. 

Sbírka hodin paní Pauline West činí neuvěřitelné 4 tisíce kusů!
Autor: profimedia.cz

Jediný pokoj, který je v tomto domě "normální", je ložnice jejich syna, ve které je pouze jeden budík."Kevin mého koníčka nenávidí. Nejvíce nesnáší, když kvůli tikotu hodin neslyší televizi," vypráví sběratelka. Tikání tolika hodin totiž způsobuje v bytě rámus, který se vyrovná vrtačce.

Paní Pauline stráví denně hodinu času péčí o své milované hodiny a společně s manželem jednou měsíčně kupují ve velkoobchodě obrovská balení tužkových baterií.

Při každé změně času si Pauline bere třídenní dovolenou, kterou stráví přeřizováním svých klenotů.

Sbírka hodin paní Pauline West činí neuvěřitelné 4 tisíce kusů!
Autor: profimedia.cz