Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tomu se říká změna! Ušatý chlapec se stal uznávanou modelkou!

Poznali byste, že mladý chlapec (vlevo) a dívka (vpravo) jsou jedna osoba?
23. října 2013 | 07:00

Ve škole byl Niall Davies šikanován a denně musel čelit posměškům svých spolužáků. V 17 letech se stal ženou, přijal jméno Tiffany Rose a začal si budouvat kariéru modelky.

Šikanovaný chlapec

Ve škole se Niallovi spolužáci posmívali za jeho velké uši a nos a pokřikovali na něj "Dumbo". Chlapec byl kvůli tomu nešťastný ze svého vzhledu a uvědomil si, že by raději vypadal jako žena.

Tehdy začal experimentovat s matčinými líčidly a pravidelně sledoval nové módní i kosmetické trendy. "Nejraději jsem pozorovala, jak se máma líčí a češe si vlasy," vzpomíná dnes Tiffany.

Špatné pohlaví

V 15 letech se Niall rozhodl svěřit se svými pocity právě matce. "Zpočátku si myslela, že jsem gay. Když jsem jí vysvětlila, že chci být žena a přitahují mě heterosexuální muži, pochopila konečně moje trápení."

...
Autor: profimedia.cz

Naillova matka se rozhodla synovi pomoci a právě díky ní začal s hormonální léčbou, díky které mu narostly vlasy, prsa, zmizely chlupy a zjemnila se kůže. Později si nechal změnit jméno a oficiálně se stal Tiffany-Rose Davies. Tiffaniným snem je kompletí předělání pohlaví a operativní zvětšení prsou.

Spokojený život

Tiffany se zanedlouho po změně vizáže stala uznávanou transsexuální modelkou. "Chci ukázat lidem,že narodit se se špatným pohlavím neznamená zkažený život. Buduji si kariéru modelky a jednou bych si chtěla otevřít vlastní kadeřnický salón," svěřuje se spokojená "dívka".

Svůj vzhled si Tiffany upravuje podle svých největších oblíbenkyň - Cheryl Cole, Kim Kardashian a Britney Spears.