Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Muž našel způsob, jak vydělat milióny: Převlékl se za ženu a začal prodávat plastové nádobí

15. října 2013 | 07:00

VIDEO: Vysoké sandály na klínku, ještě vyšší drdol, pestré šaty a výrazný make-up. Teta Barbara jakoby "zamrzla" v 60. letech. Přesto vydělává na prodeji plastových misek milióny. Pod maskou prostořeké tetičky se však skrývá muž jménem Robert Suchan (43)!

"Sestra mě k účasti na mé první prodejní party přemluvila v roce 1995. Tenhle ryze ženský mejdan byl krásný - ale říkal jsem si, že kdyby byl trochu víc vzrušující, lidé by si toho koupili mnohem víc," vzpomíná Robert Suchan, který se v té době živil jako sociální pracovník.

V agentuře pro mentálně postižené pracoval jako administrátor dlouhých patnáct let. "Musel jsem být v pohotovosti 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. To vše za minimální plat," říká.

Robert Suchan ročně prodá plastové nádobí v přepočtu za neuvěřitelných 5 miliónů korun.
Autor: profimedia.cz
Nakonec mu však nízký příjem přestal na skromné živobytí stačit. Vzpomněl si na svou účast na prodejní party a rozhodl se vyzkoušet své schopnosti. Sehnal si šaty, paruku a stal se "podomní" prodejkyní populárního plastového nádobí.

"Rozjel jsem své vlastní prodejní akce a dělám to dodnes!", dodává rodák z Long Islandu, kde vyrůstal obklopen ženami, včetně pěti sester, kterým tak trochu nahrazoval panenku. Tříletého bratříčka oblékaly do holčičích šatiček, česaly mu roztomilé culíčky.

Nesmazatelnou stopu v jeho mysli však navždycky zanechala prostořeká teta Barbara. Bodrá žena z Long Islandu, která byla dle jeho vlastních slov vždycky "hodně drzá, velmi otevřená a neskutečně pokroková".

Robertovi trvá až hodinu a půl než se promění v "roztomilou tetu Barbaru".
Autor: profimedia.cz
Robert, který na škole chodil do dramatického kroužku, se rozhodl oživit vzpomínku na ni a začal plastové misky lidem nabízet v dokonalém převleku.

Během pár měsíců se stal nejúspěšnějším prodejcem, kterého firma zaměstnává. Za poslední rok prodal plastové nádobí za neuvěřitelných pět a půl miliónu korun.

"Můj telefon bez přestání zvoní. Mám opravdu hodně práce, ale jsem spokojený. Mohl jsem si uzpůsobit pracovní dobu svým potřebám, vydělávám velké peníze, užívám si spoustu legrace a nemám žádný stres," říká spokojený Robert.

Všemi milovaná "Teta Barbara" se navíc pro většinu domácností po celém Long Islandu stala takovou celebritou, že jí pan Suchan vytvořil i vlastní webové stránky a kanál na YouTube, na kterém je nahráno více než 40 videí.