Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Znetvořená modelka je konečně šťastná! Čeká své první dítě

24. září 2013 | 05:29

Žárlivý přítel jí před pěti lety připravil o obličej, krásu i iluze. Přišla o oční víčka, velkou část nosu a ucho. Většina její tváře musela být odříznuta.Z hvězdné kariéry modelky zbyly jen střepy vzpomínek. Dnes je Katie Piper (29) po boku milujícího muže opět šťastná a čeká své první dítě.

"Vždy jsem věděla, že chci mít děti, ale po tom, co se mi stalo, jsem si nikdy nemyslela, že k tomu vůbec někdy dojde, že by takhle mohla vypadat moje budoucnost," prozradila šťastná Katie.

Ta se sice snažila udržet své sladké tajemství v tajnosti, ale když ve 12. týdnu těhotenství podstoupila ultrazvukové vyšetření a od lékaře se dozvěděla, že je vše v nejlepším pořádku, svěřila se čtenářům svého pravidelného sloupečku v anglickém Sunday Mirror.

„Hodně tvrdě jsem pracovala na tom, abych lidem zase začala věřit. Dnes jsem dost odolná, tvrdá a dokážu jít, i přes to všechno, dál," říká statečná Katie.
Autor: profimedia.cz

"Jsem nadšená, že vám můžu prozradit, co je u mě nového. Budou matkou," napsala plná dojmů. Otcem je její přítel, se kterým už žije více než rok.

"Jsem tak šťastná! Bylo opravdu těžké udržet to v tajnosti. Nejradši bych to rovnou vykřičela do světa z té nejvyšší střechy," svěřila se v jednom z rozhovorů Katie, která pracuje jako televizní moderátorka.

Katie Piper
Autor: profimedia.cz
To, že po jejím boku někdo stojí, prozradila médiím před rokem. "Všechno je tak, jak má být. Založila jsem nadaci, která pomáhá popáleným a poleptaným lidem. Dělám práci, kterou miluji, konečně žiju sama a navíc... Navíc mám nového přítele," svěřila se tenkrát zamilovaná Katie.

"Nedlouho po tom, co se mi to přihodilo, jsem začala randit s milým klukem. Byl opravdu skvělý a moc mi pomáhal, ale bylo ještě moc brzy. Moc brzy na něco vážného. Dnes mám poprvé od roku 2008 konečně nový, trvalý vztah. Už jsem připravená," dodala.

Po tom, co před pěti lety zažila, pro ni určitě nebylo lehké uvěřit nějakému muži. Katie měla tenkrát hvězdnou kariéru teprve před sebou. I když nepatřila ke špičce britského modelingu, byla poměrně vyhledávanou fotomodelkou.

Katie Piper
Autor: profimedia.cz
Osudným se jí stalo seznámení s Danielem Lynchem (37). "Daniel byl ke mně ze začátku strašně pozorný a už na druhé schůzce mi vyznal lásku," vzpomíná. Jenže už během pár dnů se projevila jeho chorobná žárlivost. Když jí nakonec napadl, rozhodla se vztah ukončit.

Daniel však zřejmě neunesl fakt, že s ním krásná modelka už nechce mít nic společného a vymyslel strašlivý plán. Poslední březnový den roku 2008 jí vylákal do internetové kavárny s tím, že jí poslal email, ve kterém by se jí rád omluvil. Všechno však bylo jinak. Na ulici už na ni čekal Danielův kamarád Stefan (20), který jí před zraky kolemjdoucích i bezpečnostních kamer vychrstl do tváře kelímek plný kyseliny sírové.

Poleptaná Katie byla deset dní v kómatu a v nemocnici pak strávila další dva měsíce. Během osmnácti měsíců pak absolvovala více než třicet operací, teď už jich má za sebou více než stovku.

"Hodně tvrdě jsem pracovala na tom, abych lidem zase začala věřit. Dnes jsem dost odolná, tvrdá a dokážu jít, i přes to všechno, dál. Ten útok je součást mé minulosti a já nemám ve zvyku ohlížet se zpět," prohlásila loni.