Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Britka (33) svedla "zajíčka" (16). Čeká s ním dítě a tvrdí: Sex s ním je skvělý!

Je mi jedno, co si kdo myslí. Je to můj život a jsem šťastná, tvrdí Kelly (35) o vztahu s o šestnáct let mladším Brianem. (ilustrační foto)
10. září 2013 | 06:00

Lidé ji odsuzovali. Nazývali jí pedofilem. Jejím dětem se ve škole posmívali. Ani přesto však Kelly Jones nedokázala svůj milenecký vztah s mladičkým Brianem ukončit. A teď s ním dokonce čeká dítě.

"Cítila jsem se divně, když jsem si uvědomila, že jsem spala s teenagerem, ale sex s ním byl skvělý. Byl v posteli lepší než muži v mém věku. Měl mnohem víc energie a opravdu mě chtěl potěšit," prozradila britskému deníku The Sun dnes pětatřicetiletá Kelly.

Ta se s Brianem Waltonem seznámila před třemi lety jen díky drobnému nedorozumění, pouhé shodě jmen. Mladík si totiž spletl profil své kamarádky s jejím a ona ho následně kontaktovala, aby mu jeho omyl vysvětlila. Chlapec se pak chtěl omluvit osobně a problém byl na světě. Jiskra přeskočila. Už za pár dní spolu skončili v posteli.

Milenci díky omylu

"Když jsem si s ním vyměňovala zprávy na Facebooku, zdálo se mi, že je nafoukaný a arogantní - typický šestnáctiletý kluk. Ale když jsem se s ním pak setkala osobně, byla jsem mile překvapena. Měla jsem pocit, jako kdybych ho znala už dlouho. Rozhodně mezi námi fungovala přitažlivost a jedna věc zákonitě vedla k druhé," tvrdí matka čtrnáctileté dcery a šestiletého syna, které má z předchozích vztahů.

Je mi jedno, co si kdo myslí. Je to můj život a jsem šťastná, tvrdí Kelly (35) o vztahu s o šestnáct let mladším Brianem.
Autor: Shutterstock.com
"Mohl jsem s ní mluvit o čemkoli. Když jsme spolu spali, cítil jsem se úplně jinak, než když jsem byl s holkama v mém věku," dodáva dnes devatenáctiletý Brian.

Když okolí nechápe

Milenci se spolu začali pravidelně scházet, což neuniklo zraku pozorných sousedů. Kelly začala dostávat anonymní zprávy, na svém profilu byla označena za pedofila. Vlastní sestra s ní přerušila veškerý kontakt. Posmívání ze strany spolužáků neunikla ve škole ani její dospívající dcera.

Lásku zpečetilo těhotenství

Kelly tlak okolí neunesla a rozhodla se milenecký poměr ukončit. Bez Briana však nedokázala být. Vydrželi to jen dva týdny a znovu se dali dohromady. Rozhodli se společně postavit čelem vůči předsudkům. A byli úspěšní. Obě rodiny nakonec jejich vztah akceptovaly.

"Je mi úplně jedno, co si kdo myslí. Je to můj život a já jsem s Brianem šťastná. Mohla bych být s někým, kdo je stejně starý jako já a mohla bych se cítit mizerně. Jsem vděčná za tenhle nádherný vztah," tvrdí Kelly, která v září porodí Brianovi společného potomka.