Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Babča (77) exhibicionistka: Hlavu jí "zdobí" penisy, rozkrok hlídá ďábel

Fotografie
26. srpna 2013 | 06:00

VIDEO: Jiné ženy jejího věku pečou buchty, štrikujou ponožky a luští křížovky. Tahle extravagantní babička cestuje po světě a nahá ukazuje všem svá tetování. Angličanka Isobel Varley (77) jich má po těle téměř dvě stě.

Pyšní se titulem "nejpotetovanější seniorka světa". V roce 2000 bylo její jméno dokonce oficiálně zapsáno do Guinessovy knihy rekordů. Její tělo je z osmdesáti procent pokryto pestrobarevným tetováním. A zálibu našla seniorka i v piercingu.

A rozhodně nejde o pouhou "mladickou" nerozvážnost. První "kérku" si totiž dnes sedmasedmdesátiletá Angličanka pořídila asi před třiceti lety. Tedy v době, kdy už jí táhlo na padesát.

Náhodou tenkrát navštívila londýnský festival zaměřený na novinky v oblasti tetování Tattoo Convention. Prohlédla si tam stovky fotografií, setkala se s desítkami potetovaných lidí, pozorovala tatéry přímo při práci. A tehdy zjistila, že jí tenhle způsob "zkrášlování" naprosto fascinuje. Kouzlu tetování pak totálně propadla.

1824374:gallery:true:true

Její tělo dnes zdobí téměř dvě stovky motivů. Od romantických kytiček, přes něžné motýlky a ptáčky, divoké tygry na břiše, až po ďábla, který bedlivě střeží její klín. Desítky větších i menších penisů, které zdobí její hlavu a krk, jsou už jen pomyslnou "třešničkou na dortu".

"Bylo to úplně šílené. Netušila jsem, co mi ten tatér na hlavě vytváří. Když jsem se pak podívala do zrcadla, měla jsem skoro šok. Teď radši nosím paruku, protože pohled na ty motivy by určitě pohoršil hodně lidí," prozradila Isobel, která doslova překypuje energií.

I přes svůj pokročilý věk totiž cestuje po celém světě a lidem ochotně ukazuje všechna svá tetování. Neváhá se dokonce ani vysvléci do naha. Obrázky totiž zdobí jak její ňadra, tak i genitálie. Potetovaná (zatím) nemá snad jen okolí očí, víčka, okolí rtů, nos, tváře, bradu a chodidla.