Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šílená jogínka?! Nahá kojila dítě visící hlavou dolů ze stromu

19. srpna 2013 | 07:00

Tahle fotka vám vyrazí dech! Úplně nahá mladá žena na ní kojí dcerku zavešená na stromě hlavou dolů. Sama aktérka Amy Woodruff se teď rozhodla prozradit, jak kultovní snímek vlastně vznikl.

"Právě jsem dělala "svůj denní proud", když v tom se ke mně přibatolil můj malý "sladký hrášek" a chtěla nakrmit. Hrála si kousek ode mne v trávě s otcem a když mě viděla, nemohla zkrátka odolat," prozradila až teď na rodičovském blogu Baby Center Amy okolnosti, za kterých snímek, který obletěl svět, vlastně vznikl.

Stalo se tak už v roce 2011, kdy ho Amy, která i se svým partnerem Justinem a dcerkou Naiou žije na Havaji v komunitě, kde se oblečení příliš neřeší, zveřejnila na svém blogu s názvem Dcera Slunce. Tam pravidelně informuje o tom, co nového se v jejím životě stalo, dělí se o své zážitky i pocity.

Amy Woodruff žije se svým partnerem a dcerkou Naiu na Hawai
Autor: Facebook/Amy Woodruff

Sama Amy přiznává, že po zveřejnění kontroverzního snímku nečekala tak velkou podporu od lidí z celého světa. Našli se však i tací, kteří jí za poněkud netradiční způsob kojení kritizovali. Přesto je přesvědčena, že zveřejnění fotky za to stálo.

"Vyslechla jsem si široké spektrum názorů a to mě utvrdilo v tom, že jsme všichni rozdílní," dodala Amy, která chce na podzim s celou rodinou přesídlit na nový Zéland, kde se touží usadit.

"Posledních pět let jsem strávila na cestách. Žila jsem na překrásných místech, ale už je čas usadit se," prozradila své plány do budoucna žena, která v roce 2008 opustila svou práci i domov v Jižní Kalifornii, sebrala všechny své úspory a vydala se napříč Spojenými státy.