Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pod sukní ukrývá penis! Narodila se jako kluk, přesto vyhrává soutěže krásy

25. června 2013 | 07:00

Dlouhé blonďaté vlasy, líbivá tvář, sexy postava. Nic, co by nás u korunované Miss překvapilo. Jenže pod minisukní tahle kráska ukrývá pánské přirození. Dani St James (21) z Jižního Walesu se totiž narodila jako chlapec.

"Kdyby mi před třemi či čtyřmi lety někdo tvrdil, že se jednou účastním soutěží krásy, nevěřila bych mu. Dnes to však považuji za skvělý způsob, jak inspirovat další transsexuály," prozradila Dani, která pracuje jako manažerka v jednom z londýnských nočních klubů.

Ještě před třemi lety se tahle "křehká" blondýnka jmenovala Daniel. Už od sedmnácti let ale běžně nosil dívčí šaty, měl dlouhé vlasy. Od svých vrstevníků se výrazně odlišovat začal už v jedenácti. Vybíral si holčičí hračky, používal make-up. O rok později rodičům oznámil, že je gay.

Dani na první pohled vypadá jako atraktivní mladá žena.
Autor: Instagram
"Vždycky jsem měla ráda hračky pro holčičky. Vzpomínám si, že když mi byly tři roky, máma mi donesla kočárek. Byla jsem jiná, než ostatní kluci. Nikdy jsem se nezajímala o fotbal, nikdy jsem nechtěla koupit Action Mena nebo něco podobného. Nepřipadalo mi to přirozené," vzpomíná.

Proto když Daniel dosáhl plnoletosti, změnil si jméno a nechal si od lékaře předepsat ženské hormony.

Dani na první pohled vypadá jako atraktivní mladá žena.
Autor: profimedia.cz
I když to pro její rodiče byl šok, vždycky stáli při svém dítěti. "Naštěstí mě podporovali ve všem, co jsem dělala – bez ohledu na to, zda se jednalo o typicky ženské, nebo naopak typicky mužské záležitosti. Mohla jsem se oblékat i chovat tak, jak jsem zrovna sama chtěla," prozradila Dani.

Ta je naprosto spokojená tak, jak je. O operativním odstranění mužského pohlavního orgánu neuvažuje. Tvrdí totiž, že na rozdíl od jiných transsexuálů se nikdy necítila být dívkou uvězněnou v mužském těle, nikdy nebyla se nemusela identifikovat jen s jedním pohlavím.

Teď je tedy z Daniela kráska s penisem. A doufá, že se jí podaří stát se úspěšnou trans modelkou. Určitě už je na dobré cestě. Nedávno totiž porazila dvanáct dalších finalistek a získala titul Miss Tourmaline. V sobotu se pak zúčastnila soutěže Miss Diamond Queen 2013, kde bohužel neuspěla. Získala "jen" titul Miss Photogenic.