Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Narodil se jako žena: Operaci prsou mu darovala přítelkyně!

10. června 2013 | 06:00

Příliš mnoho mužů by asi nebralo takovýto dárek jako projev lásky. Pro Kirona McCaffreyho byla operace prsou ten nejlepší dárek, který mohl dostat. Narodil se totiž jako žena a za svůj hrudník se od dětství styděl.

Třiadvacetiletý Kirone se narodil jako holčička Kiri. Posledních deset let toužil zbavit se svých ženských prsou, ale bohužel si to nemohl finančně dovolit. Tento druh operace se pohybuje okolo 120 tisíc korun a to si skladník, který se navíc stará o nemocnou maminku, nemohl dovolit.

„Vždy, když jsem se viděl bez trička, strašně jsem se za svoje prsa styděl“, přiznává mladík, který pohled do zrcadla přímo nenáviděl.

Jako dítě Kirone odmítal panenky a nejraději hrál fotbal. Ve škole se mu posmívali, protože si schovával vlasy pod kšiltovku a mluvil o sobě v mužském rodě. V sedmnácti letech ukončil školu a utekl od rodiny, které se bál říct pravdu.

Následně se rozhodl podstoupit hormonální léčbu, díky které se brzy dostavily výsledky. Po pár týdnech mu klesl hlas, začal jinak vonět a narostly mu vousy a chlupy na hrudi. V tomto okamžiku se prý poprvé cítil sám sebou.

Po operaci mu zůstaly jizvy
Autor: Facebook

Když se Kirone seznámil s Danielle, byl šokován její krásou. Přiznává, že se neuvěřitelně bál říct jí pravdu o svém trápení. Když se odhodlal, zjistil, že Danielle vše již věděla, a zamiloval se do ní ještě více.

„Nezáleželo mi na tom, že se narodil jako dívka. Poznala jsem ho jako muže a tak ho také beru“, nechala se slyšet Danielle. Ta se po seznámení s Kironem rozhodla vybrat našetřené peníze a věnovat je své lásce. Jeho sen se tedy stal skutečností.

Na operaci byla Danielle po jeho boku a o to krásnější byl jeho pocit, když se probudil z narkózy. „Byl jsem šťastný, když jsem viděl, že moje ženská prsa jsou pryč a ještě šťastnější, když jsem viděl moji krásnou Danielle“, vzpomíná. Kirone později absolvoval i několik operací týkajících se změny pohlaví. V současné době je oficiálně uznaný jako muž.

Danielle prozradila, že si vždy myslela, že Kirone vypadá úžasně. Ale teď, když se i on sám cítí skvěle, je pro ni ještě přitažlivější. Mladý pár si je vědom velkých překážek a problémů, které je čekají, ale jsou přesvědčeni o tom, že je nic nerozdělí.