Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Obézní fanynce Pobřežní hlídky se splnil sen: Vypadá skvěle!

Už za tři měsíve byl rozdíl více než zřejmý. Za rok pak Meredith shodila více než polovinu své váhy.
6. června 2013 | 06:00

Obdivovala je, toužila být jednou z nich. Hodiny trávila sledováním seriálu plného po pláži pobíhajících sexy dívek v červených plavkách. Při tom chroupala chipsy, zapíjela je kolou. Paradoxně se tak Meredith nakonec projedla až na neuvěřitelných 160 kilo.

"Nejdůležitější pro mě bylo, že jsem dokázala své touhy přenést ze svého nitra i navenek. Stala se ze mě osobnost, které záleží na tom, jak vypadá. Mám ráda toho člověka, kterým dnes jsem," svěřila se šťastná Meredith v reality show s názvem Extreme Weight Loss.

Mladá žena z Řecka, která při sledování svého oblíbeného seriálu Pobřežní hlídka přibrala až na šokujících 159 kilo, dokázala za rok shodit více než polovinu své váhy.

Změnit svůj vzhled, a především životní styl, se rozhodla doslova "za pět minut dvanáct". Její mladé tělo trpělo, klouby "protestovaly", plíce vypovídaly službu. Hrozily jí těžké zdravotní komplikace.

Meredith dokázala téměř neuvěřitelné.
Autor: profimedia.cz

Bez cizí pomoci se to však neobešlo. I když si Meredith byla moc dobře vědoma svého problému, nedokázala si s ním sama poradit. Přihlásila se proto do oblíbené reality show.

A kdo jiný by jí měl v hubnutí podpořit, než bývalá hvězda jejího oblíbeného seriálu, herečka Nicole Eggert, která v těhotenství hodně přibrala.

Do boje s kilogramy se tak pustily společně. Meredith k bezchybnému vytouženému vzhledu navíc pomohl i tým lékařů a vizážistů. Z nevzhledné "tlusťošky" je teď krásná dívka.

A pokud se jí ještě podaří nějaké to kilo shodit, nebo alespoň nepřibrat, slíbila jí Nicole možnost účastnit se společně s dalšími herci z Pobřežní hlídky všech v budoucnu pořádaných akcí.

Už za tři měsíve byl rozdíl více než zřejmý. Za rok pak Meredith shodila více než polovinu své váhy.
Autor: profimedia.cz