Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

"Prdelatá" Barbie: Na své zadnici vydělává miliony!

4. června 2013 | 07:00

Trápíte se svým větším pozadím? Už nemusíte! Třeba taková Američanka Barbie Edwards (42) na svém rekordně vyvinutém zadečku dokonce vydělává. A rozhodně ne málo. Za poslední půlrok jí zadnice vydělala v přepočtu více než půl milionu.

"Nenáviděla jsem svůj zadek a boky, ale od té doby, co jsem začala s modelingem, změnilo to můj pohled na sebe samou. Můj zadek udělal kariéru a já se na tom nechystám nic měnit," prozradila Barbie, která je teď na své pozadí právem pyšná.

Aby ho dosáhla, musela blonďatá kráska za jídlo utratit doslova celé jmění. Teď se však může dvaačtyřicetiletá Američanka, která je zaměstnaná jako sociální pracovnice, pyšnit titulem "největší zadek na světě", zapsaným v oficiální Guinnessově knize rekordů.

Barbie Edwards se pyšní největším pozadím na světě.
Autor: profimedia.cz/The Sun Online
Její "policová zadnice", jak své obří pozadí pracovně nazývá, jí dokonce velmi dobře vydělává. Za poslední půlrok jde o nezanedbatelnou částku, která v přepočtu činí 550 000 korun.

A jak to dělá? Nechává si od svých internetových fanoušků platit za to, že svůj zadek používá jako poličku. Pokládá na něj třeba talíře s koblihami, ovoce i zeleninu. Navíc prý dokonce pózuje jako modelka, fotí i sexy snímky.

"Pracuju skutečně velmi tvrdě. Vydělané peníze mi pomáhají zabezpečit spokojenější život mým dětem. A také chci dalším dívkám s velkým pozadím ukázat, že i ony mohou být sexy a úspěšné. Jsem jako obří Kim Kardashian. Můj zadek je krásný, a i ho jednou asi budu nenávidět, nikdy bych to nezměnila," tvrdí rozvedená matka tří dětí, která teď váží téměř 260 kilo.

Barbie Edwards se pyšní největším pozadím na světě.
Autor: profimedia.cz/The Sun Online
Na internetu má více než čtyři tisíce věrných online fanoušků, kteří za pohled na její "mega zadek" rádi zaplatí. "Každý den navíc dostávám stovky zpráv se žádostí o mé fotografie ve spodním prádle. Neexistuje žádný konkrétní typ člověka, který miluje můj zadek - jsou mezi nimi zemědělci i vrcholoví manažeři. Nejdřív mi tyhle žádosti připadaly divné, ale teď jsem ráda, protože vím, že dělám mým fanouškům radost," říká Barbie.

Atypicky tvarovaná postava jí však v životě způsobuje i mnoho problémů. Ve vlaku i v letadle si musí kupovat dvě místa, z veřejných záchodků si odnáší spousty modřin od držáků toaletního papíru, každodenně se zasekává v turniketech.

"Často se nevejdu do šatny v obchodech, v práci musím mít zvláštní židli, přizpůsobenou mému jedinečnému zadku. Když chci jít někam na večeři, musím tam předem zavolat, abych zjistila, jestli mají i lavice, protože na běžnou židli bych se prostě nevešla," prozrazuje Barbie, která si na popojíždění po městě musela dokonce pořídit minivan. Do běžného vozu se totiž nevešla.