Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zpověď mladého Casanovy: Líbí se mi starší maso!

Petr miluje starší ženu - podobně jako Benjamin ve filmu Absolvent.
2. června 2013 | 06:00

Všimli jste si, kolik přibylo párů typu mladý muž a starší žena? Věřte, že se v naprosté většině nejedná o žádné gigoly. Prostě se jim líbí zralé ženské. Tak třeba architektovi Petrovi je 30 - a miluje šestapadesátiletou Věru.

Láska na první pohled

"Než jsem Věru poznal, měl jsem poměr s jinou starší ženou. Nechala mě, protože nesnesla impertinentní poznámky kolegyň a kamarádek. Rok jsem byl sám," vypráví Petr.

"Jednou odpoledne jsem šel s kolegou na kávu," přidává další příhodu. "Zazvonil mu mobil. Zvedl oči v sloup a řekl, že zas volá máti, dokonce že je tady poblíž a chce ho aspoň na chvíli vidět."

Když za pár minut "máti" skutečně dorazila, Petrovi spadla čelist. Ke kávě si k nim totiž nepřisedla žádná obstarší matróna, ale sexy zralá baba. "Byl jsem z ní úplně hotovej," přiznává.

Nejdřív se nedala

Nejdřív se to styděl kolegovi říct, nakonec ale musel s pravdou ven a poprosil ho, aby mu s matkou nějak zprostředkoval schůzku. "Tyjo, ale ona vůbec není na zajíce," zareagoval prý kamarád.

"Tehdy jsem se mu přiznal, že se mi odjakživa líbily starší kočky a jeho mamka je fakt kus. Koukal na mě sice divně, ale nakonec jsem ho ukecal a kontakty mi dal.  Napsal jsem ji střízlivý, ale hezký mail, že se mi moc líbí, a nejen fyzicky, a jestli ji nemůžu pozvat na odpolední kávu."

"Zpražila mě tím, že je lékařka, a že neví, kde jí hlava stojí. Zdvořile ale dodala, že jí lichotí moje poklony a přeje mi hezký zbytek večera.“ Petr se ale nevzdal. Za týden Věře napsal znovu. Tentokrát se schůzkou souhlasila!

Láska jako trám

Netrvalo dlouho, a Petr s Věrou si spolu začali. „Je to nejen nádherná žena, ale i krásný člověk s velkými znalostmi, rozhledem a důstojností. Vůbec mi nevadí, že má nějaké vrásky nebo trochu povislou kůži a prsa," říká Petr.

"Upřímně řečeno, líbí se mi stokrát víc než nějaká nahoněná pětadvacítka. Sex s Věrou je úžasný, absolutní špička, umí si říct, co chce, nestydí se si to užívat. Samozřejmě, že mi občas vadí věčné poznámky některých kamarádů, co to mám za starý koště."

"Když se ale podívám na ty jejich nádhery, tak stejně vím, že tu nejhezčí mám doma já. Děti nechci, takže ani v tom nevidím problém. Navíc na mě neštěká kvůli každé pitomosti, vidí život s krásným nadhledem a neříká si o drahé dárky, i když jí je popravdě rád koupím," přiznává Petr.

A budoucnost?

"Budoucnost prostě neřešíme. Já si myslím, že s ní budu do konce života. Ona se mi vždycky směje a říká, že to ji možná budu muset vozit do parku na vozíku. Myslete si, co chcete, ale ani to by mi nevadilo. Čím je starší, tím je pro mě přitažlivější", dodává zamilovaný třicátník.

Autor: ias