Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Svalnatá láska: Tihle mistři světa místo sexu posilují!

24. května 2013 | 06:00

Budoucím manželům Donovi Akimovi (43) a Rosanně Beckett (33) se podařilo umístit na přední příčce v kulturistickém mistrovství světa v ten samý den! Do té doby se to nikomu nepodařilo. Tomu říkáme sehraný pár!

Obrovský úspěch sklidili na mistrovství v kulturistice a bodyfitness v Anglii, kde se jako první dvojice v historii oba umístili na prvním místě. Don zvítězil v kategoriích Muscle Model a Fitness Model, Rosanna si domů odvezla trofej z kategorie Bikini.

„Když jsem zjistila, že jsem vyhrála, musela jsem se ovládat, protože Don na výsledky ještě čekal. Nechtěla jsem, aby jeden z nás prohrál,“ říká Rosannam, která svého partnera poznala před osmi lety. Dnes žijí v Anglii a vychovávají dceru Carmen.

Don (43) pracuje jako stavbař lodí a Rosanna (33) jako profesionální tanečnice. Vždy se rádi udržovali v kondici a sportovali, ale teprve před čtyřmi měsíci našli zalíbení i v kulturistice. Co se týče trénování, před soutěží pár trávil až 14 hodin týdně ve fitness centru.

Oba jsou tak trochu exhibicionisti. A velmi soutěživí.
Autor: Facebook

„Porota vůbec netušila, že k sobě patříme. Když jsme jim to řekli, byli hodně překvapení,“ říká Don. Jeho nastávající Rosanna narazila na soutěž náhodou na internetu: „Prohlížela jsem si soutěžící a uvědomila jsem si, že tak chci také vypadat!“ Do mistrovství přihlásila jak sebe, tak i Dona.

V budoucnu plánují zkusit štěstí i na dalších kláních, příští je čeká už za dva týdny. Oba soutěživé typy, ale navzájem se podporují. „Posilování našemu vztahu pomáhá. Zbavujeme se stresu a když se náhodou pohádáme, jdeme si každý zacvičit a hned se cítíme líp,“ říká Don. Náš názor? Zajímavý způsob, jak trávit společný čas!

Autor: luh