Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Závislá na plastikách: Chtěla vypadat dokonale. Je z ní zrůda!

21. května 2013 | 11:00

Všeho moc škodí. Tímto heslem se zjevně neřídila modelka Alicia Douvall, která je od puberty posedlá plastickými operacemi. Mánii odstartovala ve svých 17 letech a dopracovala se dokonce i k rekordu. Dnes si svůj problém uvědomuje a je připravena bojovat.

Alicia trpí závislostí na plastických operacích. Utratila za ně více než milion eur. Když měla špatné období, chodila „pod kudlu“ každý týden. Implantáty si nechala dát do prsou, zadku, rtů, nosu i tváří. Zákrok v oblasti prsou podstoupila dokonce šestnáctkrát.

Naprostým vrcholem absurdity bylo operativní zkrácení prstů u nohou, které zapříčinilo to, že Alicia narážela tělem do věcí. Lékaři jí údajně sdělili až po zákroku, že bude mít problém s prostorovou orientací. „Chtěla jsem, aby moje nohy vypadaly dokonale v otevřených botách,“ vysvětluje své činy Alicia.

Pravidelně chodila k plastickému chirurgovi s panenkou Barbie a ukazovala na ní, jak by chtěla vypadat po operaci. Během jedné zpackané operace obličeje odumřel Alicii nerv na levé straně obličeje. Následný plastický zákrok měla vyrovnat tkáně. To se ovšem nepodařilo a Alicia tak vypadala jako po prodělané mrtvici.

Během jedné zpackané operace obličeje odumřel Alicii nerv na levé straně obličeje.
Autor: profimedia.cz/
Alicia absolvovala během dvou let tři pobyty na léčebné klinice. Snažila se své závislosti zbavit, ale marně. Svůj problém začala radikálně řešit až díky svým dětem. Teprve po tom, co držela svou dceru v náručí a nebyla schopná se na ní kvůli mnoha plastickým operacím obličeje usmát, konečně procitla.

„Byla jsem tak neuvěřitelně sobecká,“ říká Alicia, která nedávno podstoupila odbornou operaci, při které lékaři odstranili implantáty z jejího obličeje. Při drastickém zákroku jí museli doktoři uříznout a následně znovu přišít uši pro obnovení pružnosti kůže. Také jí zlomili nos pro snadnější vyjmutí implantátů. Po zákroku se zapřísáhla, že to byla její poslední estetická operace.

„Byla jsem tak neuvěřitelně sobecká,“ říká Alicia, která nedávno podstoupila odbornou operaci, při které lékaři odstranili implantáty z jejího obličeje.
Autor: reprofot youtube.com
V médiích se často nechává slyšet, že jí potkal stejný osud jako modelku Katie Piper, které útočník najatý jejím přítelem vylil do obličeje kyselinu. „Jsme stejné s tím rozdílem, že moji útočníci měli bílé plášti a nechali si zaplatit.“

Alicia v současné době zahajuje kampaň, která má všem odtajnit devastující účinky plastických operací. „Na starých fotografiích jsem byla tak krásná. Teď, když se vidím v zrcadle, nevěřím, že jsem to já,“ zoufá mladá žena, která věří, že se co nejdříve usměje na své děti, bude schopná se napít bez brčka a nadechne se nosem.

Tohle má Alicia za sebou:

Obličej: 48 operací
Prsa: 16 operací
Břicho: 1 operace
Zadek: 2 operace
Nohy: 2 operace

Dohromady: 71 operací, všechny při úplné anestezií + 280 zkrášlovacích zákroků typu botox