Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nejstarší panny světa: Poctivost si schovávají pro toho pravého!

13. května 2013 | 07:00

Některé dívky dělají vše pro to, aby o poctivost přišly co nejdříve. A najdou se i takové, které na "odpanění" chtějí vydělat. Svůj věneček draží na aukci. Stále však existují ženy, které už desítky let čekají na toho pravého.

Clara Meadmore (110):
Svůj názor na sex jsem si utvořila již ve dvanácti letech a už jsem ho nezměnila...

Vždycky byla příliš zaměstnaná, než aby pěstovala různé intimní vztahy, které stejně podle ní plodí jen zmatek. "Lidé se mě často ptali, jestli náhodou nejsem lesba, ale odpověď je ne. Prostě jsem se jen nikdy nezajímala o sex," říká Clara.

"Měla jsem hodně platonických přátelství s muži, ale nikdy skutečného přítele. Svůj názor na sex jsem si utvořila již ve dvanácti letech a už jsem ho nezměnila," svěřuje se důchodkyně. Místo toho, aby si Clara sháněla manžela, zajímala se celý život o zahrádku, vařila, četla, procházela se a poslouchala rádio.

bába
Autor: Reprofoto The Sun
Pamela Shaw (71):
Chci se se vdát a oddat se muži a nemyslím si, že bych na to byla stará...

Kabaretní zpěvačka  prý neměla čas najít toho pravého muže. Přestože vystupuje pod přezdívkou Sexuální Pam a za svůj život se setkala i se sexsymboly jako Tom Jones a Roger Moore (jeden z představitelů Jamese Bonda), nikdy žádného muže neměla v posteli!

Pam to vysvětluje velmi jednoduše: "Nikdy bych nedopustila mít sex před svatbou." A protože se zatím nestihla vdát, nikdy k tomuto aktu nedošlo. Ovšem nyní prý poněkud změnila názor. "Jsem připravená poznat muže," prohlašovala loni veřejně. "Mám ale dost vysoké nároky. Chtěla bych aby to byl vysoký snědý krásný milionář," sní babička více než naivně.

Charlotte Baird bude 40 let a je pořád panna.
Autor: reprofoto The Sun
Charlotte Baird (41):
Život v celibátu mi dává pocit bezpečí a mám tak nad ním totální kontrolu...

Nejen, že Charlotte ještě nepoznala sex, ale zatím ani žádného muže nepolíbila. Všechno prý bude až po svatbě s tím pravým. Ke svému rozhodnutí dospěla už v jedenácti letech, když si usmyslela, že pokud se má s nějakým mužem vyspat, musí to být ten pravý na celý život. Rande měla naposledy před dvanácti lety, ale ve vší počestnosti.

"Vím, že to mnohé šokuje, že jsem žádného muže ještě v mém věku neměla, ale jsem takhle spokojená," říká Charlotte, která rozhodně není žádnou zapšklou podivínkou žijící v osamění. Ráda cestuje, baví se s přáteli a má dokonce černý pás v bojových uměních. "Mám ráda svůj život takový, jaký je a jen protože jsem ještě nesouložila, neznamená to, že jsem divná," podotýká a dodáva: "Život v celibátu mi dává pocit bezpečí a mám tak nad ním totální kontrolu. Nikdy jsem nepoznala sex, proto mi ani nechybí."